Redactia.ro
Home » Știri » Profețiile Babei Vanga pentru 2021. Ce ne așteaptă în următorul an: ” Va fi găsit leacul pentru cancer”

Profețiile Babei Vanga pentru 2021. Ce ne așteaptă în următorul an: ” Va fi găsit leacul pentru cancer”

GALERIE FOTO (2) Profețiile Babei Vanga pentru 2021.

Profețiile Babei Vanga pentru 2021. Baba Vanga a fost supranumită „Nostradamus din Balcani”, fiind cunoscută pentru profețiile sale extrem de bizare. Printre acestea se numără cele pentru anul 2021. Baba Vanga a prezis atentatele din 11 septembrie 2001, Brexitul, și chiar a spus că în anul 2021 se va găsi un leac pentru cancer.

Profețiile Babei Vanga pentru 2021. Ce ne așteaptă în următorul an: ” Un dragon va stăpâni lumea”

Profețiile Babei Vanga pentru 2021. Baba Vanga, pe numele ei real Vangelia Gushterova, este cunoscută pentru profețiile sale bizare. Aceasta a fost supranumită „Nostradamus din Balcani”, prevestind atentatele de la 11 septembrie 2001 și Brexitul, ba chiar și când se va sfârșit lumea. Acum vom afla profețiile Babei Vanga pentru 2021. Aceasta a prezis că lumea se va sfârșit în anul 5079, a prezis dezbinarea Uniunii Sovietice, moartea prințesei Diana, dezastrul de la Cernobîl, iar specialiștii spun că acestea s-au adeverit în proporție de 85%.

Baba Vanga a orbit la vârsta de 12 ani și s-a stins din viață în 1996, la vârsta de 85 de ani. Înainte de a muri, aceasta a spus că leacul pentru cancer se va găsi în 2021. „La începutul secolului 21, omenirea va scăpa de cancer. Va veni și ziua în care cancerul va fi legat de lanțuri de fier”. De asemenea, Baba Vanga a prezis că Donald Trump va pleca de la Casa Albă, motivul fiind faptul că suferă de o boală misteriosă, care îl va lăsa surd și îi va afecta creierul. Totodată, în 2021 „Nostradamus din Balcani” a prezis prăbușirea economiei, o tentativă de asasinare a președintelui rus, Vladimir Putin și un atac terorist al extremiștilor în Europa. „Extremiștii vor folosi arme chimice împotriva europenilor”, a susținut clarvăzătoarea.

Baba Vanga a avertizat că întreaga lume va suferi multe dezastre și vor veni vremuri extrem de grele, iar oamenii vor fi împărțiți de credință.„Suntem martori ai unor evenimente devastatoare, care vor schimba soarta omenirii”. Printre prezicerile clarvăzătoarei se numără și faptul că producția de petrol se va opri, iar pământul se va odihni. Cea mai ciudată profeție a clarvăzătoarei este cea legată de dragon. Aceasta a spus că: „Cei trei giganți se vor uni. Unii oameni vor folosi bani roșii. văd numerele 100,5 și multe zerouri”, determinându-i pe unii să se gândească la cele trei țări, China, Rusia și India. Totodată, Baba Vanga a spus că în 200 de ani, lumea va intra în legătură cu extratereștrii, iar oamenii vor lua legătura cu rudele lor spirituale din alte lumi. Momentan nu se știe dacă cele spuse de faimoasa clarvăzătoare sunt adevărate, doar timpul ne va dovedi dacă aceasta a avut sau nu dreptate.

Cine este Baba Vanga

Vanghelia Pandeva Dimitrova a fost o prezicătoare oarbă bulgară și vindecătoare cu plante care și-a petrecut întreaga viața în zona Rupite. în munții Kozhuh, Bulgaria. Potrivit surselor, Baba Vanga a fost un copil născut prematur, având probleme de sănătate. De-a lungul copilăriei sale, aceasta era inteligentă, iar înclinațiile ei au apărut când ea se juca de-a vindecare. Mai exact, prescria unele plante prietenilor săi care pretindeau că sunt bolnavi.

Un moment trist în viața acesteia, a fost acela când o furtună a ridicat-o și a aruncat-o într-un câmpă, fiind găsită după multe zile de căutare, cu ochii acoperiți de nisip și praf. Ulterior, aceasta a orbit la vârsta de 12 ani, iar în 1925 a fost dusă la o școală pentru nevăzători în Zemun, Serbia. îN 1942, Vanga s-a căsătorit cu Dimitar Gușterov, iar în 1962, acesta s-a stins din viață. În 1996, Vanga a murit pe 11 august, iar înmormântarea ei a atras multă lume, iar casa ei din Petrici a devenit un muzeu.

Baba Vanga
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: