Redactia.ro
Home » Știri » Mărturia unui tânăr de 34 de ani depistat pozitiv cu coronavirus

Mărturia unui tânăr de 34 de ani depistat pozitiv cu coronavirus

Coronavirusul

Un tânăr de 34 de ani a povestit pe rețelele de socializare modalitatea defectuoasă de a informa pacienții depistați pozitiv cu coronavirus. Bărbatul a aflat din presă că fusese depistat pozitiv cu coronavirus.

Mărturia unui tânăr de 34 de ani depistat pozitiv cu coronavirus

Astăzi, numărul pacienților depistați pozitiv cu coronavirus a ajuns la 30. Printre aceștia se numără și un tânăr de 34 de ani, din București, care a aflat din presă că este infectat cu virusul COVID-19. Acesta a povestit pe contul de Facebook că a aflat dintr-un articol de presă că a ieșit pozitiv la testul de coronavirus.

„Buna dimineata, prieteni,

La ora la care scriu acest mesaj sunt internat la Victor Babes cu diagnosticul confirmat de coronavirus. Am ajuns in urma cu aproximativ 1 ora, dupa ce am asteptat ambulanta 12 ore.

Luni seara am facut febra 39.2, iar medicii de la Matei Bals mi-au facut si testul de coronavirus. Fusesem in Londra intre 25-27 februarie, dar pana zilele trecute Marea Britanie nu era considerata o zona cu risc. Prin urmare toata lumea a crezut ca sansele de a fi infectat sunt minime. Inclusiv eu. M-am izolat la domiciliu in asteptarea rezultatului.

Rezultatul l-am aflat din presa. In jurul orei 17:30 am citit ca: “Bărbat, 34 ani, București, care s-a întors în data de 27 februarie 2020 din Londra, Marea Britanie, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.”

Bărbatul spune că a intrat, la rândul lui, în contact cu alte persoane

„Era o sansa buna sa fiu cazul 7 din 10 martie. Insa pe mine nu ma anuntase nimeni nimic. Am sunat la toate numerele pe care le-am gasit si am vorbit cu toate persoanele despre care stiam ca ar putea avea chiar si o minima informatie. Voiam evident sa aflu daca intr-adevar era vorba despre mine. N-am aflat nimic. Dupa zeci de telefoane pe care le-am dat eu la toate numerele oficiale puse la dispozitie, am fost sunat la 2 ore dupa ce aflasem informatia din presa. Mi s-a confirmat ca sunt pozitiv si am fost informat ca urmeaza sa vina o salvare (acea “izoleta”) sa ma preia.

Am asteptat 12 ore salvarea. In acest timp am vorbit sper cu toti oamenii cu care am fost in contact in ultimele 2 saptamani. Le-am recomandat sa ia legatura cu DSP, sa sune la numarul 0800 800 358 sau la 112 in functie de caz. Imi doresc din tot sufletul ca toata lumea sa fie in regula.”, mai povestește tânărul de 34 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: