Redactia.ro
Home » Monden » Mărturisiri picante din dormitorul Antoniei. Artista a recunoscut ce îi place să facă în pat

Mărturisiri picante din dormitorul Antoniei. Artista a recunoscut ce îi place să facă în pat

Mărturisiri picante din dormitorul Antoniei. Artista a recunoscut ce îi place să facă în pat

Antonia este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste din România. Celebra vedetă trăiește o poveste de dragoste cu Alex Velea de ani buni și este foarte deschisă când vine vorba despre iubire. Lipsită de inhibiții, vedeta a vorbit despre fanteziile pe care le are în pat și a dezvăluit mai multe despre ce îi place când se sting luminile.

Antonia, despre viața ei amoroasă

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. De 10 ani sunt împreună, au doi copii și planuri mari de viitor, respectiv o nuntă frumoasă. Sunt asumați și dezinvolți, iar vedeta a făcut de curând dezvăluiri despre viața lor intimă, din care a dat detalii la care mulți nu se așteptau vreodată.

Antonia a dezvăluit, lipsită de inhibiții, câteva detalii din viața ei de cuplu și nu numai. Artista a recunoscut care este poziția ei preferată în pat, a mărturisit că nu îi plac jucăriile intime și ce reacții are când actul ajunge la punctul culminant. Se declară o femeie pasională, dar care poate rezista fără contact intim dacă nu are un partener.

Cât despre fantezii, spune că nu are idei ciudate, ci se mulțumește cu un partener care să țină cont de dorințele și nevoile ei și să se asigure că se simte bine în prezența acestuia, lucru la care Alex Velea se pare că excelează.

„Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.red. – jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, de animal (n.red. – scoate sunete când are orgasm). Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, a recunoscut Antonia.

Antonia, despre prima aventură amoroasă

Dacă viața ei sentimentală este foarte bine acum și primește de la partener tot ce are nevoie, nu poate uita cât de urâtă a fost prima experiență sexuală. Antonia își amintește că a avut parte de o noapte foarte urâtă, în care s-a întrebat de ce fac oamenii un lucru care le aduce durere și nimic plăcut?

Aceasta a mărturisit că primul bărbat din viața ei a fost și cel lângă care a petrecut patru ani. Avea doar 16 ani, lucru pentru care se gândește să fie blamată, dar spune că a făcut asta cu un băiat lângă care s-a simțit fericită și nu a regretat nimic. Își amintește fiecare detaliu, fiecare moment, dar ce acum o amuză, atunci nu i-a lăsat un gust prea dulce.

„Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ‘De ce face lumea asta?!’. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui”, își amintește ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: