Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce probleme se confruntă Antonia în fiecare lună. A spus-o chiar ea: „Nu ar trebui să-ți atingi…”

Cu ce probleme se confruntă Antonia în fiecare lună. A spus-o chiar ea: „Nu ar trebui să-ți atingi…”

GALERIE FOTO (2)

Antonia este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de la noi din țară. Artista se bucură de un succes enorm, atât în România, cât și peste hotare. Piesele ei fac ravagii pe internet, la fel și fotografiile pe care și le postează. Pe lângă lucrurile frumoase de bacre se bucură, iubita lui Velea întâmpină și diverse probleme.

Cu ce probleme se confruntă Antonia

Antonia este foarte activă în mediul online, acolo unde ține legătura costant cu urmăritorii ei. Pe lângă lucrurile frumoase pe care le împărtășește cu aceștia, artista le spune și cu ce se confruntă. De data aceasta, iubita lui Velea le-a dezvăluit tuturor că are probleme cu coșurile, în fiecare lună. De altfel, aceasta recunoaște că nu s-a confruntat cu așa ceva nici măcar la pubertate.

„Deci, de aia spun oamenii că nu ar trebui să-ți atingi coșurile, pentru că asta s-ar putea întâmpla. Cum este posibil? (…) Nici măcar când eram la liceu, când treceam prin pubertate, nu aveam la fel de multe coșuri cum am acum, când sunt femeie în toată regula. Am o ‘erupție’ pe fiecare lună, înainte de menstruație. Îmi pare rău, prea multă informație. (…) Viața merge înainte!’, a dezvăluit Antonia pe InstaStory.

Cum stă Alex Velea cu gelozia

Alex Velea și Antonia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Au împreună doi băieți minunați, care se pare că au același talent muzical. Antonia este, de altfel, o femeie foarte frumoasă, invidiată, dar și plăcută. de multe persoane. Alex Velea a povestit, acum ceva vreme cum stă la capitaloul gelozie.

Nu. Dacă aș fi fost gelos, aș fi înnebunit. La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți, dar nu este cazul. Când eram puști, nu credeam că două persoane din același mediu, mai ales cum este showbizul sau industria muzicală, se pot îndrăgosti pentru că este clar că pot să apară gelozii. În cazul nostru, se pare că ne-am înțeles extraordinar de bine. Nu ne-am dat oricum motive de gelozie”, a spus Alex Velea, potrivit Ego.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: