Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mărturisirile copleșitoare ale profesorului care a ieșit din comă. Bărbatul spune că a fost în anul 3906 și știe ce se va întâmpla cu omenirea

Mărturisirile copleșitoare ale profesorului care a ieșit din comă. Bărbatul spune că a fost în anul 3906 și știe ce se va întâmpla cu omenirea

Paul Amadeus Dienach

Într-o relatare care pare desprinsă din paginile unui roman de science fiction, profesorul elvețian Paul Amadeus Dienach susține că, după ce a ieșit dintr-o comă prelungită cauzată de encefalita letargică în 1921, a trăit experiențe în corpul altui bărbat din anul 3906. Predicțiile sale detaliate despre viitorul umanității au fost înregistrate într-un jurnal care acum stârnește curiozitatea și scepticismul în egală măsură.

Călătorie în timp sau halucinații?

După ce s-a trezit din comă, Dienach a povestit că s-a regăsit în corpul unui bărbat pe nume Andrew Northman, un profesor de fizică din viitor. El descrie un viitor în care umanitatea a colonizat Marte, a supraviețuit unui război nuclear devastator și a stabilit un guvern mondial care a inaugurat o epocă de aur. Aceste revelații, inițial interpretate ca fiind simple viziuni sau halucinații, au fost notate detaliat în jurnalul său.

Jurnalul lui Dienach, publicat postum sub titlul „Cronici din Viitor”, conține predicții despre tehnologii avansate, cum ar fi vehicule zburătoare, afișaje holografice și chiar contactul cu ființe extraterestre. Potrivit acestui jurnal, colonizarea planetei Marte va avea loc în 2204, dar un cataclism major în 2265 va distruge această colonie. Ulterior, în 2309, un alt dezastru major va lovi Pământul, culminând cu Marele Război Global.

„Pe măsură ce Papahatzis a început să traducă notele, a dat peste conținut neașteptat. Jurnalul a fost publicat mai târziu sub titlul: „Cronici din viitor”, carte tradusă în zeci de limbi. Paginile conțineau pasaje detaliate care discutau despre un conflict nuclear, despre potențiala colonizare a lui Marte, despre ideea unui guvern global și despre tehnologii futuriste, cum ar fi vehicule zburătoare, afișaje holografice și chiar contactul cu ființe extraterestre”, notează Daily Star.

Schimbări majore și o Nouă Ordine Mondială

După aceste catastrofe, în anul 2396, umanitatea va reuși să stabilizeze situația globală. Va fi înființat un Parlament Global format din oameni de știință, iar banii vor deveni un concept depășit. Probleme precum suprapopularea, clima și alimentația vor fi rezolvate, stabilindu-se un echilibru durabil și pașnic.

„El a descris viu împrejurimile sale, vorbind despre pereții din cristal care îi ofereau o vedere largă asupra peisajului. A observat, de asemenea, obiecte din metal cald, strălucitor, moale și colorat. S-a cufundat în minunile viitorului, absorbind cu foame cunoștințele printr-un dispozitiv remarcabil numit Reagan Schwager. Acest dispozitiv…a iluminat întunericul cu imaginile sale tridimensionale strălucitoare, însoțite de sunete și narațiuni captivante”, se arată în celebrul jurnal, conform sursei citate mai sus.

Deși povestea lui Dienach sună incredibilă, ea a fost tratată inițial cu scepticism. George Papachatzis, studentul său favorit și mai târziu profesor de drept, a publicat jurnalul, considerând inițial că este vorba de o lucrare de ficțiune. Cu toate acestea, pe măsură ce a studiat mai atent notele, Papachatzis a început să creadă că ele pot fi bazate pe experiențe reale.

Relatarea profesorului Paul Amadeus Dienach despre viitorul umanității ridică întrebări profunde despre natura timpului, conștiinței și posibilitatea călătoriei în timp. Chiar dacă multe dintre predicțiile sale rămân în sfera speculațiilor, fascinația pentru povestea sa continuă să inspire și să provoace imaginația colectivă. Fie că este vorba de o fantezie, fie de o fereastră spre un posibil viitor, jurnalul lui Dienach rămâne o lectură captivantă pentru oricine este interesat de limitele cunoașterii umane și de misterul timpului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: