Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce au transmis autoritățile în privința „invaziei extraterestre” de la Miami Mall

Ce au transmis autoritățile în privința „invaziei extraterestre” de la Miami Mall

Oamenii au anunțat că au văzut extratereștrii la Miami Mall.

În urma recentelor știri care au circulat în presa internațională despre presupuși „extratereștri cu înălțimi de 8-10 metri” într-un mall din Miami, autoritățile au intervenit pentru a lămuri situația și a respinge zvonurile de origine extraterestră. Incidentul, inițial raportat ca fiind legat de creaturi neidentificate, s-a dovedit a fi rezultatul unor activități mai terestre.

Mai mulți rezidenți din Miami au contactat poliția, afirmând că observă mai mulți adolescenți trăgând artificii în Miami Mall în noaptea de Anul Nou. Însă, zvonurile au luat o turnură neașteptată, cu mulți locuitori susținând că au fost martorii unor „extratereștri din umbră cu înălțimi de 8-10 metri.”

Oamenii spuneau că mall-ul a fost invadat

Această teorie a fost alimentată de o postare virală pe o platformă de socializare, ceea ce a generat panică și confuzie în comunitate. În încercarea de a aduce claritate în acest context, un purtător de cuvânt al poliției din Miami a intervenit, respingând cu fermitate zvonurile despre prezența extratereștrilor.

„Ceea ce se vede în acest clip este umbra cuiva care merge. Dacă te uiți în partea de jos a umbrei, poți vedea persoana. Nicio creatură”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției. Explicația a venit în încercarea de a calma spiritele și de a aduce claritate în privința evenimentului.

Oamenii legii au luat măsuri în acest caz

Cu toate acestea, în timp ce unii continuau să-și susțină părerea cu privire la prezența extratereștrilor, poliția din Miami a luat măsuri suplimentare. Peste 60 de echipaje de poliție au fost trimise pentru a gestiona situația, iar investigațiile au dus la arestarea a patru adolescenți în legătură cu incidentul. Se pare că activitățile neadecvate ale acestora au fost sursa zvonurilor și confuziei care au dus la speculații despre extratereștri la Miami Mall.

Astfel, situația a fost clarificată, iar autoritățile își continuă eforturile pentru a menține ordinea și siguranța în comunitatea locală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: