Redactia.ro
Home » Știri » Mărturisirile Mariei Băsescu despre viața alături de fostul președinte. „Mult timp am vorbit doar cu câinele!”

Mărturisirile Mariei Băsescu despre viața alături de fostul președinte. „Mult timp am vorbit doar cu câinele!”

Maria Băsescu

Maria Băsescu a fost una dintre cele mai delicate și mai elegante prime doamne ale României. Mereu a fost considerată, fără doar și poate, o prezență discretă în viața unui președinte.

În cei 10 ani de mandat, soția fostului președinte al României Traian Băsescu a acordat puține interviuri, însă destul de relevante pentru a o cunoaște mai bine. Maria Băsescu e căsătorită cu Traian Băsescu de 45 de ani și i-a stat alături, în vizite oficiale în străinătate, dar și în țară, în cele două mandate de la Cotroceni.

Ce a mărturisit despre mariajul cu fostul președinte

Înainte de a-l cunoaște însă pe cel care avea să-i devină soț, Maria Băsescu a lucrat în turism, pe litoral. A devenit casnică abia după mariajul cu acesta, așteptându-l să revină acasă pe când soțul era marinar, perioadă pe care Maria Băsescu a catalogat-o ca fiind una extrem de grea.

„Și îmi plăcea foarte mult (n.r. să facă turism), pentru că totdeauna mi-au plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. E adevărat, la început am încercat să dau fetița la creșă, dar nu se adapta. Era mereu bolnavă și nu mânca. Așa că am rămas acasă. Singură. Soțul meu pleca mereu pe mare”, explica ea într-un interviu, potrivit libertatea.ro.

Ajunsese să vorbească doar cu câinele

Maria Băsescu a mai povestit că singurătatea din acea perioadă o făcuse să vorbească doar… cu câinele. „Chiar vreau să-mi cer scuze pentru felul în care ma exprim. Probabil ca mă exprim greoi. Asta pentru că foarte mult timp am vorbit numai cu câinele”, a afirmat aceasta, potrivit sursei menționate.

Acum, la aproape 6 ani de când Traian Băsescu a părăsit cel mai înalt fotoliu din stat, fosta primă doamnă a României își crește cu bucurie cei 4 nepoți pe care i-au oferit fiicele sale, Ioana și Elena.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: