Redactia.ro
Home » Știri » Matthew McConaughey, laureat al premiului Oscar, a devenit profesor la universitate

Matthew McConaughey, laureat al premiului Oscar, a devenit profesor la universitate

Actorul premiat cu Oscar Matthew McConaughey se va alătura Universităţii din Texas în calitate de profesor la Departamentul de Radio-Televiziune-Film al instituţiei, informează publicaţia dedicată celebrităţilor Hollywood Reporter.

Actorul era colaborator al universităţii încă din 2015, însă miercuri, conducerea instituţiei a anunţat că McConaughey va fi încadrat ca profesor, prin această numire fiindu-i recunoscută „munca sa remarcabilă de profesor şi de mentor”.

McConaughey (49 de ani) va continua să predea cursul de producţie cinematografică „Script to Screen”, pentru care crease o programă de curs Universitatea a precizat că actorul este respectat pentru „disponibilitatea sa de a lucra cu studenţii şi în afara orelor de curs”, potrivit Agerpres.

McConaughey a absolvit Universitatea din Texas cu o diplomă în film în 1993, iar de atunci a apărut în numeroase filme precum „Dazed and Confused”, „The Wolf of Wall Street” şi „Dallas Buyers Club”, pentru care a primit un Oscar şi un Glob de Aur pentru rol principal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: