Redactia.ro
Home » Monden » Maurice Munteanu ”i-a dat cu seen” Danei Budeanu. Ce reacție a avut juratul de la Bravo, ai stil!: ”Nu cunosc personajul”

Maurice Munteanu ”i-a dat cu seen” Danei Budeanu. Ce reacție a avut juratul de la Bravo, ai stil!: ”Nu cunosc personajul”

GALERIE FOTO (2)

Scandalul dintre Dana Budeanu și Maurice Munteanu, juratul de la BAS, a luat o întorsătură neașteptată. Bărbatul a avut prima reacție la spusele criticului de modă și i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

După mai multe zile de așteptare, a venit și prima reacție a lui Maurice Munteanu la adresa Danei Budeanu, după ce aceasta l-a făcut cu ou și cu oțet. Bărbatul a dat dovadă de finețe și rafinament, dar a făcut-o din două vorbe pe Dănuța, așa cum o alintă toată lumea.

Maurice Munteanu, reacție neașteptată la adresa Danei Budeanu

Maurice Munteanu a devenit ținta Danei Budeanu în urmă cu două săptămâni, iar de atunci toată lumea aștepta cu nerăbdare o declarație din partea lui. Se pare că juratului de la BAS nu îi pasă de fosta soție a lui Radu Budeanu, motiv pentru care i-a dat cu seen în mare fel și a făcut-o din vorbe.

Cu alte cuvinte, bărbatul a ales să îi dea cu flit celei care l-a criticat aspru pe rețelele de socializare. Maurice a susținut că nu o cunoaște pe Dana și că nu îl interesează deloc persoana ei.

„Nu cunosc personajul. Nu mă interesează”, este reacția lui Maurice Munteanu la lucrurile pe care Dana Budeanu le-a scris pe Instagram, potrivit Fanatik.

Dana Budeanu, în război cu Maurice Munteanu
Dana Budeanu, în război cu Maurice Munteanu

Dana Budeanu, avalanșă de critici pentru Maurice Munteanu

Vă reamintim faptul că în urmă cu două săptămâni, pe rețelele de socializare ale Danei Budeanu a apărut un mesaj dur la adresa lui Maurice de la Kanal D. Aceasta l-a criticat pentru aparițiile sale,  pentru modul în care a ales să slăbească, dar și pentru sfaturile pe care le dă în materie de modă și stil.

„Băi feshânistule pitic vezi că ți-a rămas capu mare dă la Ozămpic! Lasă-ne cu sonsonsontimetră și cu harnelile despre înalta societate. Vezi că ți-ai tras perete în garsonieră, Mariusică din Militari. Lasă-ne cu moda!”, a scris Dana Budeanu în urmă cu două săptămâni, în mediul online.

Se pare că Dana Budeanu l-a pus la colț pe Maurice, după ce acesta a slăbit 23 de kilograme cu ajutorul unor tratamente ce lasă răni adânci. Ba mai mult decât atât, stilista susține că bloggerul a apelat la un medicament injectabil, numit Ozempic, care reduce cantitatea de zahăr din sânge și favorizează scăderea rapidă și constantă în greutate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: