Redactia.ro
Home » TV » Medeea Marinescu dusă de urgență la spital! Actrița a rămas fără voce

Medeea Marinescu dusă de urgență la spital! Actrița a rămas fără voce

GALERIE FOTO (7) Medeea Marinescu dusă de urgență la spital! Ce se întâmplă cu actrița

Medeea Marinescu dusă de urgență la spital! Actrița a rămas fără voce.  Actrița a mers de urgență la spital, după ce a urcat alături de îndrăgitul actor Florin Piersic. Se pare că din cauza unei răceli mai avansate, Medeea a trebuit să meargă de urgență la medic.

Medeea Marinescu dusă de urgență la spital! Actrița a rămas fără voce

Medeea Marinescu a jucat alături de maestrul Florin Piersic în piesa Străini în noapte, în regia lui Radu Beligan. Între timp, actrița a rămas fără voce din cauza răcelii și a trebuit să meargă de urgență la spital. Medicii i-au interzis actriței să mai vorbească până la următorul spectacolului.

Am jucat aseară cu o viroză mai veche. Efortul nostru e destul de mare, cum aţi văzut, şi vocal. În culise, aveam pe masă medicamente pe care le luasem înainte de a intra pe scenă. Dar de dimineaţă am rămas fără voce. Astăzi, avem spectacol la Braşov, iarăşi o sală mare, plină. Am fost la cea care este prietena tuturor actorilor, doctoriţa Safta. La dânsa fugim când ne ajunge cuţitul la os. Am rugat-o «să mă repare» până la ora 19.00. Am făcut injecţii, mi-a interzis să vorbesc până la ora spectacolului şi mi-a dat un tratament”, a declarat actrița.

Discursul Maestrului Florin Piersic înainte de spectacol

Înainte de a începe spectacolul, Florin Piersic a făcut glume cu publicul și a povestit despre cum a luat naștere piesa lui în regia lui Radu Beligan.

De asemenea, actorul a menționat că împreună cu Medeea, împlinesc 1,270 de spectacole de când cei doi joacă piesa ”Străini în noapte”.

„Astăzi, împreună cu Medeea, împlinim 1.270 de spectacole de când jucăm această piesă nu doar în România, la Bucureşti, ci şi în toate oraşele pe care le ştiţi, Bruxelles, Ljubljana, Toronto, Montreal, Tel Aviv, Windsor şi Londra. Noi suntem emoţionaţi şi bucuroşi că aţi venit şi astăzi în număr mare aici. Aşa cum spunea maestrul Radu Beligan, cel mai preţios partener al nostru de scenă este publicul. Deci dumneavoastră. Să vă dea Dumnezeu ce ştiu eu, iar eu ştiu o grămadă de prostii. Vă îmbrăţişez cu tot sufletul”, a spus Florin Piersic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: