Redactia.ro
Home » Monden » Medeea Marinescu, situație traumatizantă. Actrița a ajuns cu unul dintre copii la camera de gardă, iar ce a urmat a dezamăgit-o profund!

Medeea Marinescu, situație traumatizantă. Actrița a ajuns cu unul dintre copii la camera de gardă, iar ce a urmat a dezamăgit-o profund!

Medeea Marinescu, situație traumatizantă. Actrița a ajuns cu unul dintre copii la camera de gardă, iar ce a urmat a dezamăgit-o profund!

Actrița Medeea Marinescu a trecut printr-o situație traumatizantă pe care a povestit-o cu sufletul deschis. Unul dintre cei doi copii ai ei a suferit câteva probleme de sănătate și a avut nevoie de ajutor medical de specialitate, moment în care mănica lui s-a grăbit la un spital privat care a dezamăgit-o profund. Iată ce s-a întâmplat!

Medeea Marinescu, situație traumatizantă

Artista care a interpretat rolul Mariei Mirabela, în anii 80, a ajuns de urgență la camera de gardă a unui spital privat din București, cu unul dintre cei doi copii ai ei, deoarece micuțul suferea de dureri abdominale, dar și vărsături. După câteva ore de așteptări, copilul actriței nu a primit ajutorul medical de care avea nevoie, iar familia a fost sfătuită să meargă la un spital de stat pentru a putea primi ajutorul medical necesar:

„Sunt revoltata! Cum este posibil sa ajungi la camera de garda pediatrie la Clinica Ponderas Academic Hospital, cu un copil tarandu-se de dureri abdominale si varsaturi, in imposibilitatea de a sta in picioare, si dupa o asteptare de doua ore si treizeci de minute, timp in care tatal a fost instiintat doar ca o consultatie va fi 405 ron, sa fim anuntati ca nu exista posibilitatea de a se face o ecografie abdominala( existand suspiciuni grave care necesitau o astfel interventie), si ne-a fost sugerat sa megrem la un spital de copii de stat. Ceea ce am si facut, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” dovedindu-se inca o data a fi locul cel mai bine organizat, mai profesionist si empatic cu suferinta copiilor nostri.
Am gresit ca nu am mers din primul moment acolo, insa stiind ca este o perioada a virozelor, care au necesitat multe interventii de urgenta, ne-am gandit ca varianta unui loc privat (a carui reclama s-a dovedit atat de paguboasa) ar putea fi o varianta. NU ESTE.
Scriu asta nu din dorinta de a ma razbuna, am lucruri mult mai importante de facut, insa consider ca oamenii trebuie sa stie exact atunci cand sunt dispusi sa plateasca o suma de bani, de ce servicii pot sau nu pot beneficia atunci cand apeleaza la serviciile unei clinici de urgenta pediatrica fara ecograf, si fara o organizare care sa permita o consultatie in regim de urgenta.
Multumesc peronalului medical de la Spitalul De Copii Grigore Alexandrescu”, a relatat Medeea Marinescu pe pagina personală de Facebook.

Ce spun internauții?

Internauții nu s-au abținut să comenteze asupra sistemului medical privat, la postarea actriței:

„Ar trebui închise toate spitalele care sunt puse doar pe ciugulit și nu fac ceva pentru pacient;

Corect și bine punctat! Din păcate de foarte multe ori s- a dovedit ca la clinicile private în afara de condiții de hotel nu ai parte de nimic altceva decât de grave erori medicale și sunt depășiți de multe ori de situații critice. Drept pentru care te trimit imediat la spitalele de stat, unde sunt intr-adevăr medici competenți. Din păcate sunt condițiile de spital din România dar măcar ești tratat corespunzător afecțiunii!;

Frica de a contacta vreo infecție din spitalele de stat, ne face să avem o încredere mai mare în cele private. Și pe bună dreptate…
Și eu am fost cu fetița mea luna trecută la Spitalul „Grigore Alexandrescu”.
Acolo sunt doctori buni, care pun sănătatea pacientului înaintea banilor… Bravo lor! RESPECT!;
Bun venit in clubul mamicilor care disperate merg din usa in usa a spitalelor unde se raspunde cu „n-avem si atat putem face”;
Trist ….și în același timp revoltător!Retrăiesc un eveniment din copilăria fiului meu…”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: