Redactia.ro
Home » Homepage » Medic de pe Ambulanță, înjunghiat în timpul unei intervenții la domiciliu. Atacatorul se află în libertate

Medic de pe Ambulanță, înjunghiat în timpul unei intervenții la domiciliu. Atacatorul se află în libertate

Incident șocant la Constanța: Bătrân de 85 de ani, înjunghiat de iubită după ce a fost cerută în căsătorie 

Un caz greu de crezut a avut loc în Râmnicu Sărat. Un angajat al Ambulanței a fost înjunghiat în timpul unei intervenții la domiciliu de către un prieten al pacientului, revoltat din cauza faptului că echipajul de Ambulanță nu ar fi sosit să-i acorde ajutor în timp util. Ce pedeapsă riscă atacatorul?

Un angajat al Ambulanței a fost înjunghiat de prietenul recalcitrant al unui pacient

Un bărbat a sunat la 112, acuzând stări de rău. Medicii au sosit cât de repede au putut la fața locului, acolo unde au avut parte de un tratament incredibil. Un amic al pacientului, aflat în vizită la acesta, s-a năpustit asupra unuia dintre membrii echipei de Ambulanță și l-a îmjunghiat. Pacientul a fost dus la spital pentru a primi îngrijirile medicale, alături de medicul rănit. Cât despre agresor, el a fost reținut de către oamenii legii timp pentru 24 de ore, iar apoi a fost eliberat. Polițiștii au decis ca el să fie cercetat în libertate pentru fapta sa.

„În seara de 1 decembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că membrul unui echipaj de ambulanţă a fost victima unei vătămari corporale, în timp ce se afla la o intervenţie medicală în municipiul Râmnicu Sărat. În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat de îndată o echipă operativă pentru a verifica datele semnalate. Din investigaţii a reieşit că echipajul a fost solicitat pentru a interveni la un caz medical la locuinţa unui bărbat care acuza stare de rău. La domiciliul bărbatului era prezent şi un invitat, un râmnicean în vârstă de 65 de ani. La un moment dat, pe fondul unui conflict spontan, acesta din urmă l-ar fi agresat pe unul dintre membrii echipajului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, de asemenea din Râmnicu Sărat.În urma leziunilor suferite la coapsă, persoana vătămată a fost transportată la spital şi internată, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, se menţionează într-un comunicat de presă al Poliției Buzău.

Medicul încă este internat în spital

Medicul înjunghiat se află în continuare în spital, aflându-se în plin proces de recuperare, conform colegilor săi. „În baza probatoriului administrat față de un râmnicean de 65 de ani a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii de fapte de violență asupra personalului aflat în exercițiul funcțiunii”, anunța purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Marie Vrapciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: