Redactia.ro
Home » Știri » Medicii au vrut să îi înlăture un ochi și o parte din față unei adolescente care suferea de „ciuperca neagră”. Ce a pățit micuța 

Medicii au vrut să îi înlăture un ochi și o parte din față unei adolescente care suferea de „ciuperca neagră”. Ce a pățit micuța 

Medicii au vrut să îi înlăture un ochi și o parte din față unei adolescente care suferea de „ciuperca neagră”

Medicii au vrut să îi înlăture un ochi și o parte din față unei adolescente care suferea de „ciuperca neagră”. Ce a pățit micuța a șocat pe toată lumea! Iată toate detaliile!

Medicii au vrut să îi înlăture un ochi și o parte din față unei adolescente care suferea de „ciuperca neagră”

O fată în vârstă de doar 15 ani a murit după ce o infecție rară numită „ciuperca neagră” a început în dintele ei, apoi s-a răspândit în tot capul.

Allison Yamileth a fost diagnosticată cu această infecție gravă, cunoscută și sub numele de mucormicoză, la Spitalul General Tampico din statul Tamaulipas, Mexic, la începutul acestei luni.

Adolescenta suferea deja de cetoacidoză diabetică, o complicație a diabetului care rezultă din creșterea nivelului unei substanțe chimice numite cetone în sânge.

Mama adolescentei trece prin clipe groaznice de trei ani de zile

Medicii au luat în considerare posibilitatea de a-i extirpa o parte din față și chiar un ochi, însă fata a murit din păcate după ce organele sale au cedat.

Presa locală a relatat povestea după ce familia a încercat să strângă bani pentru a cumpăra medicamente care au costat peste 347 de lire sterline.

Mama adolescentei, Karen Hidalgo, și bunica María Isabel Rodríguez, au declarat că adolescenta a fost spitalizată pe 5 noiembrie.

Medicii au diagnosticat starea ei ca fiind gravă din cauza cetoacidozei diabetice, cu care a fost diagnosticată în urmă cu trei ani.

Mama ei a declarat la vremea respectivă:

„Nu mai vrem, totul s-a complicat pentru că ea are diabet, de aceea ciuperca a avansat rapid. A fost o infecție la nivelul dintelui, de acolo a apărut ciuperca”, potrivit The Mirror.

 

Sursa foto: Jam Press

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: