Redactia.ro
Home » Monden » Medicul a pus-o să slăbească de urgență pe Andreea Marin. Ce pățea vedeta din cauza celor 20 de kg în plus: „Mi-a venit să intru în pământ”

Medicul a pus-o să slăbească de urgență pe Andreea Marin. Ce pățea vedeta din cauza celor 20 de kg în plus: „Mi-a venit să intru în pământ”

andreea marin

Andreea Marin, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, iar cariera de succes pe care a avut-o nu poate fi contestată. Ajunsă la vârsta de 48 de ani, Andreea are un tonus excepțional și pare să fi găsit elixirul tinereții. Situația nu a fost, însă, întotdeauna la fel de roz. Diva a povestit un moment delicat prin care a trecut atunci când se afla în cabinetul medicului și a subliniat că acela a fost punctul în care a conștientizat că era cazul să dea jos câteva kilograme.

Medicul a pus-o să slăbească de urgență pe Andreea Marin. Ce pățea vedeta din cauza celor 20 de kg în plus 

Andreea Marin a povestit că a fost în cabinetul unui medic în urmă cu câteva luni din pricina faptului că obosea foarte repede și nu mai putea să respire corespunzător. Nu mică i-a fost mirarea atunci când a descoperit că medicul care a consultat-o fusese pe vremuri în platoul emisiunii „Surprize, surprize”. Replica pe care i-a dat-o doctorul a rușinat-o și a făcut-o să adopte imediat un stil de viață mai sănătos. Iată ce a putut să-i spună medicul!

„Am fost acum câteva luni la medic că mi se părea că nu mai respir bine, am zis că e ceva cu inima, și mi-a spus medicul «Eu vă știu pe dvs de vreo 20 de ani, de la ‘Surprize, Surprize’, am venit la dvs în emisiune, poate nu vă mai amintiți, m-am schimbat și eu, v-ați schimbat și dumneavoastră, dar dumneavoastră v-ați schimbat cu 20 de kilograme în plus».

Mi-a venit să intru în pământ! Într-adevăr, sunt înaltă, am 1.76, și asta trișează cumva, nu se vede la fel de mult. Dacă știi și cum să te îmbraci, mai merge. Așadar, aveam aproape 20 de kilograme în plus și două numere și jumătate în plus la haine, față de azi. Rochia asta nu o puteam îmbrăca.

Doctorul mi-a spus «Doamnă, nu aveți nimic altceva decât kilogramele de dat jos. Toată viața dumneavoastră se va îmbunătăți. După primele 5 kilograme date jos, vă rog să mă căutați». Mi-a dat termen o lună”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin a slăbit 10 kilograme pe parcursul verii

La vârsta de 48 de ani, Andreea Marin reușește să își mențină o formă fizică excepțională și strălucește în fiecare apariție publică sau pe rețelele de socializare. Alegând cu grijă rochiile și ținutele pe care le poartă, ea știe cum să-și pună în evidență ținuta trasă ca prin inel.  Andreea Marin a surprins pe toată lumea afirmând că nu numai că nu a luat în greutate în acest sezon estival, ci a reușit să slăbească aproximativ 10 kilograme. Se pare că replica acidă a medicului a determinat-o să acorde mai multă atenție stilului de viață și exercițiilor fizice pe care le practică.

„Da, am slăbit 10 kg în lunile de vară, cele cu plecări în vacanța care ne tentează mereu cu ce e mai gustos! Deci se poate, și asta fără restricții exagerate. Două numere mai puțin la haine nu mă deranjează deloc!”, declara Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: