Redactia.ro
Home » Monden » Megan Fox s-a logodit. Actrița și iubitul său, Machine Gun Kelly, au oferit primele declarații

Megan Fox s-a logodit. Actrița și iubitul său, Machine Gun Kelly, au oferit primele declarații

GALERIE FOTO (3)

Megan Fox și iubitul său, Machine Gun Kelly, trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Sunt convinși că le-a fost predestinat să fie împreună, iar acum urmează să-și petreacă tot restul vieții unul alături de celălalt. Amândoi sunt de părere că legătura lor depășește granițele acestei lumi, motiv pentru care au recurs la un ritual neobișnuit atunci când actrița a acceptat cererea în căsătorie.

Megan Fox s-a logodit. Actrița și iubitul său, Machine Gun Kelly, au oferit primele declarații

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției „Midnight in the Switchgrass” în anul 2020, iar ulterior s-au îndrăgostit. Momentul în care și-au început relație nu este unul clar, însă vara trecută și-au asumat legătura în mod public. Actrița a apărut în videoclipul „Bloody Valentine” al rapperului, iar ei au decis să nu se mai ascundă de publicul lor.

După aproape doi ani petrecuți împreună și multe greutăți, cele două vedete internaționale au realizat că le-a fost menit să-și fie alături. Sunt de părere că s-au întâlnit și în alte vieți și s-au iubit, iar viața de acum nu face excepție. Machine Guy Kelly a îngenuncheat în fața iubitei sale și i-a cerut să-i fie soție, răspunsul fiind, bineînțeles, „DA!”.

Meghan a făcut anunțul oficial pe contul său de Instagram, povestind emoțiile prin care a trecut din ultimii doi ani. După ce a fost cerută în căsătorie, ea și partenerul său au apelat la un ritual care pentru mulți ar putea părea neobișnuit. Mai exact, cei doi și-au băut sângele unul altuia, pentru a marca uniunea veșnică dintre ei.

În iulie 2020 am stat sub acest bananier. Ne-am rugat pentru magie. Nu eram conștienți de durerea cu care ne vom confrunta împreună într-o perioadă atât de scurtă și frenetică de timp. Nu eram conștienți de munca și sacrificiile pe care le vom face pentru relația noastră, intoxicați fiind cu iubire. Cumva, un an și jumătate mai târziu, după ce am trecut împreună prin iad și după ce am râs cum nu am făcut-o niciodată, mi-a cerut să mă căsătoresc cu el. Și la fel ca în oricare viață anterioară și oricare viață ulterioară, am spus da… Apoi ne-am băut sângele unul altuia”, a scris actrița pe contul ei de Instagram.

Cum arată inelul de logodnă

Această postare a fost urmată și de declarațiile lui Machine Gun Kelly, care a relatat cum a ales inelul pentru viitoarea sa mireasă. Este vorba de un inel cu două pietre prețioase, smarald și diamant, acestea semnificând pietrele lor de naștere.

În această viață și în oricare viață. La adăpostul crengilor sub care ne-am îndrăgostit am întrebat-o dacă vrea să-mi fie soție. Știu că tradiția spune că există un singur inel, însă l-am proiectat încât să fie două pietre: smarald (piatra ei de naștere) și diamant (piatra mea de naștere)”, a scris artistul.

Etichete: