Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle, îmbrățișare emoționantă cu o tânără de 14 ani. Cum a încălcat ducesa protocolul VIDEO

Meghan Markle, îmbrățișare emoționantă cu o tânără de 14 ani. Cum a încălcat ducesa protocolul VIDEO

GALERIE FOTO (3)
Un moment dulce dintre Meghan Markle și o adolescentă a făcut furori pe întreg internetul. Interacțiunea a avut loc în fața castelului Windsor, unde alături de Prințul Harry, Prințul William și Kate Middleton în Windsor salutau persoanele îndoliate. Iată cum a încălcat Meghan Markle protocolul și a devenit virală instant!

Meghan Markle, îmbrățișare emoționantă cu o tânără de 14 ani

O tânără de doar 14 ani, Amelka Zak s-a aflat printre binevoitorii care au mărșăluit pe străzile din Windsor cu flori și cuvinte de condoleanțe. Aceasta a fost fotografiată îmbrățișând-o pe ducesa de Sussex, care s-a aplecat în îmbrățișarea ei caldă ca și cum nu ar fi existat nicio barieră care să le despartă.

Interacțiunea dintre cele două înainte de îmbrățișare a fost dezvăluită, după ce un alt spectator a capturat videoclipul și l-a distribuit pe TikTok.

Ducesa a întrebat-o pe micuță cum o cheamă:

„Amelka? Oh, ce frumos!”.

„Vă mulțumim că sunteți aici, înseamnă foarte mult pentru familie, apreciem asta”.

Ducesa a întrebat apoi cât timp a așteptat, iar Zak a răspuns:

„Uh, cam două ore”.

„Oh, Doamne, OK, ei bine, să sperăm că vei putea să te întorci acasă în curând. Apreciem că ești aici”, a spus Meghan.

Zak a întrebat-o pe ducesa de Sussex dacă poate să o îmbrățișeze, iar imaginile de pe TikTok surprind un prim-plan al acestui moment emoționant. Videoclipul a avut următoarea descriere: „Întâlnirea cu Meghan, ce suflet frumos. Te iubim și te susținem”.

Cum a încălcat Meghan Markle protocolul

Pentru cei mai mulți, o îmbrățișare este un mod complet normal de a-și exprima afecțiunea, dar nu și pentru membrii familiei regale atunci când se află la un angajament oficial.

Este rar ca un membru al familiei reginei să se îmbrățișeze în public, deoarece, din punct de vedere tehnic, se află la serviciu, dar, din când în când, membrii familiei regale decid că regulile sunt acolo pentru a fi încălcate.

De ce a dorit tânăra să o îmbrățișeze pe Meghan Markle

Amelka Zak a explicat de ce a îmbrățișat-o pe ducesă într-un interviu acordat CNN:

„Așteptam să vină, iar ea s-a apropiat de mine și m-a întrebat cum mă cheamă și cum a fost ziua mea, cât timp am așteptat. Și am întrebat-o dacă pot să o îmbrățișez, iar ea m-a îmbrățișat la rândul ei. A fost un moment de-a dreptul uimitor. Încă tremur și acum

.A fost destul de frumos să-i văd pe William și Kate și pe Megan și Harry împreună. Și a fost bine, dar am vrut doar să-i arăt că este binevenită aici, cred. Și am vrut să o îmbrățișez după tot ce s-a întâmplat, într-adevăr, acum”, a povestit Zak pentru CNN.

@izzychar97 Meeting Meghan, what a beautiful soul. We love and support you 💜 #meghanmarkle #meghan #windsor ♬ original sound – Isabelle Charters

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: