Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle l-a înșelat pe Prințul Harry! Dezvăluiri din familia ducesei

Meghan Markle l-a înșelat pe Prințul Harry! Dezvăluiri din familia ducesei

GALERIE FOTO (10)

Sora celebrei Meghan Markle a făcut noi dezvăluiri cu privire la relația pe care o are cu Prințul Harry. Samantha Markle susține că soția Prințului Harry l-ar fi înșelat pe acesta. 

 

Dezvăluiri din familia ducesei

Samantha Markle, sora ducesei Meghan Markle, aduce acuzații grave la adresa surorii sale. Femeia susține că Meghan este cea care l-ar fi înșelat pe Prințul Harry cu nimeni altul decât bucătarul Cory Vitiello. Sora ducesei susține că ducesa de Sussex se vedea cu bucătarul celebru în același timp în care se întâlnea cu Prințul Harry.

Dacă Meghan și Harry se întâlneau de şase luni, înseamnă că se vedeau în acelaşi timp în care ea avea o relaţie cu Cory, cu care părea să se potrivească bine.Îmi imaginez că bucătarul Cory a fost devastat de faptul că a fost abandonat pentru un prinţ sau se întâlnea cu amândoi simultan? Sunt sigură că a fost inconfortabil pentru oricare dintre ei”, a spus Samantha Markle, potrivit Royal Observer. 

Declarația surorii ducesei vine după ce a obținut o copie în avans a cărții scrise de Meghan.

Cory Vitiello și Meghan Markle s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul Suits, în anul 2014, și au fost împreună timp de doi ani.

Ne place foarte mult de ea. Este o femeie minunată, inteligentă, luminosă, grijulie. Este o personalitate caldă, sinceră. Ne-am bucurat foarte mult de timpul petrecut cu ea. S-a potrivit foarte bine în familia”, spunea mama lui Cory despre cea care crede că îi va fi noră, în viitorul apropiat.

Însă, Meghan Markle l-a ales pe Prințul Harry, în cele din urmă.

 

Samantha Markle, despre prima căsătorie a surorii sale

Samantha Markle a mai dezvăluit, de asemenea, că prima căsătorie a lui Meghan cu Trevor Engelson a fost una bazată mai mult pe interes din partea actriței. Mai mult, tot sora ducesei povestea că Meghan urma să obțină un rol în film și că acesta ar fi fost motivul pentru care Meghan s-ar fi căsătorit cu producătorul.

,,Meghan i-a înapoiat bijuteriile în mod grosolan. Era evident că se ferea să facă ceea ce trebuia”, a spus sora ducesei.

Samantha a mai subliniat faptul că relația dintre Meghan și primul soț nu a funcționat pentru că actrița ar fi avut o aventură atunci când juca în producția Suits. 

„Am fost şocată, pentru că am crezut că au o căsătorie care sfida trendul la Hollywood”, a mai mărturisit Samantha.

Pe de altă parte, nici Engelson pare să nu fi stat degeaba. primul soț al lui Meghan Markle s-ar fi iubit cu cea mai bună prietenă a acesteia, după cum a mărturisit Samantha. Meghan Markle și Engelson s-au căsătorit în 2011, în Jamaica, dar povestea lor de dragoste s-a destrămat în 2013, atunci când au divorțat.

,,Nu am vorbit cu adevărat despre problemele ei conjugale şi mi-aş fi dorit să facem asta, pentru că am experienţă şi i-aş fi putut da nişte sfaturi ”, a mai scris Samantha.

Samantha Markle a lansat o carte despre sora sa vitregă, Markle

Sora vitregă a Ducesei de Sussex, Samantha Markle, a lansat o carte biografică, în care face dezvăluiri inedite despre relația sa cu Meghan, dar și despre motivul care a dus la dezbinarea familiei lor.

În cartea sa, intitulată The Diary of Princess Pushy’s Sister: A Memoir, Part One, Samantha Markle o critică pe sora sa pentru faptul că s-a îndepărtat de familie, în special de tatăl său, după ce acesta nu ar fi putut ajunge la nunta ei cu Prințul Harry. Mai mult, biografia cuprinde și detalii despre copilăria celor două surori, dar și despre rivalitățile dintre ele care au apărut la vârste fragede, încă din perioada în care tatăl lor era căsătorit cu amam lui Meghan, Doria Ragland.

Deși reprezentanții ducesei de Sussex nu au făcut niciun comentariu cu privire la noua carte, surse apropiate acesteia au dezvălui că Meghan a izbucnit în lacrimi atunci când a auzit că sora sa urmează să publice biografia. Relația dintre cele două surori ar fui început să se deterioreze în momentul în care Meghan și-a anunțat logodna cu Prințul Harry.

„Viețile noastre nu au fost ușoare întotdeauna, și nimeni nu e perfect. Am râs, am fost de acord, ne-am contrazis și ne-am iertat, iar acestea sunt lucrurile care fac este o familie să fie specială”, a mărturisit Samantha.

Însă, în momentul în care Meghan a crescut, Samantha a considerat că sora sa s-a transformat în ceea ce ea a numit „Pushy Princess of Vista del Mar”, iar relația celor două a avut de suferit.

„Mereu am crezut că sora mea va semăna mai mult cu tatăl meu, dar se pare că, cu fiecare zi care trecea, semăna tot mai mult cu mama ei”, spune Samantha în noua sa carte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: