Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle primește lovitura fatală chiar de la propriul ei frate? Avertismentul primit de Prințul Harry: „O să-ți distrugă viața”

Meghan Markle primește lovitura fatală chiar de la propriul ei frate? Avertismentul primit de Prințul Harry: „O să-ți distrugă viața”

Numai în pielea lui Meghan Markle să nu fii! Cea care a ales să își unească destinul cu cel al prințului Harry pare să primească lovituri de unde s-ar fi așteptat cel mai puțin! Chiar propriul frate a vorbit-o de rău, spunând că este foarte superficială, el avertizându-l în această privință chiar și pe prințul Harry.

La show-ul ”Big Brother VIP” Australia, Thomas Markle Jr. a apărut și a surprins pe toată lumea când a început să își vorbească de rău propria soră, pe Meghan Markle, așa cum apare încă din trailer-ul emisiunii.

Meghan Markle, lovitura fatală de la propriul ei frate

Fratele lui Meghan spune că l-a avertizat pe prințul Harry în privința surorii sale, chiar înainte să o ia de soție.
În vârstă de 55 de ani, fratele lui Meghan l-ar fi avertizat pe cumnatul său, prințul Harry, chiar înainte de nuntă, că sora lui o să-i distrugă viața.
„Cred că o să-ți distrugă viața. Este foarte superficială”, i-ar fi spus Thomas prințului Harry.
Într-o scrisoare, obținută de cei de la InTouch, Thomas i-a scris prințului Harry, în 2018, că Meghan este „o femeie încrezută și superficială care te va transforma într-o glumă pe tine și familia ta”.

Thomas Markle Jr, acuzații dure la adresa surorii sale

Fosta actriță din Suits nu a mai ținut llegătura cu fratele ei, după ce acesta a părăsit casa părintească pe când Meghan era mică
Cu toate acestea, imediat ce s-a aflat despre relația cu prințul Harry, fratele ei Thomas a scos la iveală multe lucruri legate de trecutul surorii sale, pe care a condamnat-o că nu și-a mai vizitat tatăl.

“De când cu Hollywood și serialul în care joacă (n.r. Suits) s-a schimbat. Poate simte că este mai presus decât toată lumea, poate și mai mult acum. Dacă nu ar fi fost cu prințul Harry ar fi mers să-și viziteze tatăl”, a declarat Thomas în august 2018.

În ultimii ani, relația lui Meghan cu tatăl ei a avut de suferit. Bărbatul și-a arătat în mod public dezacordul privind deciziile luate de fiica lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: