Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle se bucură de susținerea familiei Biden, în cazul în care vrea să participe la prezidențiale în SUA. „Ar fi un candidat excelent”

Meghan Markle se bucură de susținerea familiei Biden, în cazul în care vrea să participe la prezidențiale în SUA. „Ar fi un candidat excelent”

Meghan Markle, ducesa de Sussex, ar putea fi un viitor candidat la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Sora președintelui Joe Biden spune că soția Prințului Harry ar avea șanse în cursa pentr Casa Albă.

Sora lui Joe Biden, Valerie Biden Owens, a încurajat-o pe Meghan Markle să se înscrie în Partidul Democrat pentru că ar fi un foarte bun candidat pentru președinția Americii. Mai mult decât atât, sora președintelui Statelor Unite ale Americii este de părere că este esențial să fie cât mai multe femei în politică.

Timp de un deceniu, familia Biden a avut o relație strânsă cu Prințul Harry. Meghan Markle, soția acestuia, s-ar fi apropiat de oficiali democrați de rang înalt, sperând că ar putea începe o carieră în politică în SUA, potrivit Daily Mail.

Valerie Biden a declarat într-un interviu recent că fosta actriță Meghan Markle ar putea candida în viitor la alegerile prezidențiale din Statele Unite. Conform presei americane, sora actualului președinte american Joe Biden este o figură cunoscută în peisajul politic american.

Sora lui Joe Biden: „Meghan Markle ar fi un candidat excelent”

Așadar, declarațiile sale ar putea sugera că soția prințului Harry chiar ar putea candida pentru Partidul Democrat la alegerile prezidențiale din SUA din 2028.

„Ar fi un candidat excelent”, a subliniat Valerie Biden.

Meghan Markle a fost foarte implicată în campanii sociale de când a părăsit Marea Britanie și s-a mutat în Statele Unite alături de soțul ei. Prin intermediul acestor campanii a creat legături cu persoane influente din politica americană. Printre aceștia se numără familia Biden, Kamala Harris și chiar și fostul președinte al SUA, Barack Obama.

„Este minunat să avem femei în politică. Cu cât avem mai multe femei, cu atât mai bine va funcționa sistemul nostru democratic. Îi urăm bun venit să vină și să se alăture Partidului Democrat”, a declarat Valerie Biden.

În momentul în care a fost întrebată dacă Meghan Markle ar putea fi un candidat la alegerile prezidenţiale americane, sora lui Joe Biden a răspuns: „Da, poate. Bineînțeles că va fi”

Owens, care și-a lansat luna trecută cartea de memorii ‘Growing Up Biden: A Memoir’, a confirmat, de asemenea, că Biden va candida din nou la președinție în 2024, în timp ce a apărat gafele sale ca fiind „adevăruri”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: