Redactia.ro
Home » Monden » Meghan Markle și Prințul Harry, dați în judecată de sora Ducesei pentru „defăimare şi informaţii false”

Meghan Markle și Prințul Harry, dați în judecată de sora Ducesei pentru „defăimare şi informaţii false”

Meghan Markle și Prințul Harry, dați în judecată de sora Ducesei pentru „defăimare şi informaţii false”

Meghan Markle și Prințul Harry au fost dați în judecată pentru „defăimare şi informaţii false”. Iată detaliile!

Meghan Markle și Prințul Harry, dați în judecată de sora Ducesei

Samantha, sora lui Meghan Markle, a depus vineri actele pentru a solicita atât prințului Harry, cât și lui Meghan Markle să depună mărturie în procesul de defăimare împotriva ducesei de Sussex. Aceasta a dat-o în judecată pe Meghan pentru „defăimare şi informaţii false vătămătoare” după celebrul interviu acordat de cuplul princiar prezentatoarei de televiziune Oprah Winfrey în 2021.

Samantha este dispusă să demonstreze că unele dintre remarcile făcute de Meghan în timpul interviului acordat lui Oprah în 2021 au fost false. Potrivit Mirror, ea vrea ca cei doi să depună mărturie în interviuri separate care ar putea avea loc în aceeași zi.

Potrivit publicației britanice, Samantha se așteaptă ca sora ei vitregă să facă 38 de recunoașteri diferite în timpul depoziției sale.

Ea vrea ca Meghan să retracteze afirmațiile pe care le-a făcut despre familia regală, pe lângă faptul că trebuie să recunoască faptul că a mințit în legătură cu educația ei

„Ea cere instanței să decidă dacă ea și Meghan au fost vreodată „apropiate”, de câte ori s-au „intersectat” cele două ca adulți și dacă sentimentele lui Meghan că „a crescut ca un copil unic” sunt „adevărate sau false”, au dezvăluit avocații lui Meghan.

Meghan a susținut că a crescut „singură la părinți”

Decizia Samanthei de a intenta procesul a venit după ce Meghan a susținut că a crescut ca un copil singur la părinți.

„Reclamanta, Samantha, afirmă mai întâi că poate infirma faptul că Meghan „a crescut ca unic copil'”, se arată în documente.

„Dar această percepție este în mod inerent nefalsificabilă. Este greu de imaginat un sentiment mai personal și mai subiectiv decât modul în care cineva își vede copilăria. Mai mult, opoziția reclamantei ignoră complet contextul declarației, în care doamna Winfrey a întrebat-o pe Meghan despre „relația” ei cu reclamanta (la care doamna Winfrey s-a referit ca fiind sora ei vitregă din partea tatălui).

Răspunsul lui Meghan la acea întrebare că „a crescut ca unic copil nu a fost în mod evident menit să fie o declarație de fapt obiectivă că nu a avut frați sau frați vitregi genetici. Mai degrabă, a fost un exemplu de manual de declarație subiectivă despre cum se simte o persoană în legătură cu copilăria ei.”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: