Redactia.ro
Home » Stil de viață » Meghan Markle, umilită de față cu toată lumea. Ce a pățit atunci când a vrut să dea mâna cu o femeie

Meghan Markle, umilită de față cu toată lumea. Ce a pățit atunci când a vrut să dea mâna cu o femeie

Meghan Markle a fost pusă într-o situație neplăcută după ce o femeie a refuzat să dea mâna cu ea. Scena s-a întâmplat de față cu toată lumea, lucru care a pus-o într-o postură jenantă pe Ducesa de Sussex.

Cum s-a întâmplat totul

Întregul incident s-a întâmplat în timpul vizitei la Castelul Windsor, unde Ducii de Sussex au mers pentru a-i aduce un ultim omagiu reginei Elisabeta a II-a. Acolo, Meghan Markle a fost pusă într-o ipostază stânjenitoare. A a fost umilită de o femeie care nu și-a dorit să fie atinsă de Ducesa de Sussex.

Totul a ieșit la iveală, după ce a apărut pe internet un videoclip în care este surprins un moment inedit. Adică, atunci când Meghan Markle, Ducesa de Sussex, întinde mâna spre persoanele aflate în mulțime, însă o femeie anonimă întoarce capul când o vede și refuză să îi strângă mâna. Bineînțeles că, soția Prințului Harry nu a fost deranjată de acest gest și a mers mai departe, văzându-și de treaba ei. După ce a plecat, femeia respectivă a fost surprinsă chicotind cu altă persoană.

Meghan Markle i-a surprins pe toți

Ducesa de Sussex este de o bunătate rară, așa cum au perceput-o foarte multe persoane. În timpul vizitei la Castelul Windsor, Meghan și Harry fost fost însoțiți de Prințul William și de soția lui, Kate Middleton, iar împreună au salutat mulțimea îndoliată, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Chiar dacă a avut loc o scenă puțin controversată, când femeia respectivă a refuzat să dea mâna cu Meghan, fosta actriță i-a lăsat pe toți fără cuvinte, datorită atitudinii ei și a discursului emoționant pe care l-a avut. Meghan a stat de vorbă cu fanii regali, a dat mâna cu ei și chiar i-a îmbrățișat pe unii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini