Redactia.ro
Home » Știri » Meghan și Harry au postat online prima felicitare de sărbători alături de Archie

Meghan și Harry au postat online prima felicitare de sărbători alături de Archie

Meghan și Harry au postat online prima felicitare de sărbători alături de Archie

Meghan și Harry au postat online prima felicitare de sărbători alături de Archie. Luni seară, Prințul Harry și Meghan Markle au postat pe rețele de socializare o fotografie cu fiul lor, Archie, care este, o feliictare de Crăciun.

Meghan și Harry au postat online prima felicitare de sărbători alături de Archie

Imaginea este alb-negru, și îi are în cadrul ei pe Harry și Meghan zâmbind larg lângă un brad de Crăciun, în timp ce micuțul lor de șapte luni se uită direct spre cameră. Fotografia a fost postată pe un canal neoficial și a apărut prima dată pe un cont de Twitter neverificat, dar purtătorul de cuvânt al cuplului a confirmat autenticitatea imaginii.

Vă prezentăm cea mai drăguță felicitare de Crăciun din partea celor care ne sunt Președinte și Vice-președinte, Ducele și Ducesa de Sussex. Crăciun foarte fericit, tuturor!”, scriu cei care administrează contul Queen’s Commonwealth Trust.

Primul Crăciun alături de Archie

Primul copil al ducilor de Sussex, care a fost numit Archie Harrison Mountbatten Windsor, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Prințul Harry în vârstă de 34 de ani, aș șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, și fosta actrița Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani.

Prințul Harry, prima declarație după ce a devenit tată: „A fost uimitor”

La mai puțin de un an de la nunta lor, cei doi au devenit părinții unui băiețel.
Vestea a fost anunțată atât pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex, cât și prin viu grai de nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii. El a stat de vorba cu presa prezentă la Windsor.

Radiind de fericire, Prințul Harry a mărturisit că a trăit o experiență extraordinară. ”Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel. Acesta s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-aș fi putut-o imagina vreodată.”

Citeste si:Lege care introduce sancționarea profesorilor care se poartă urât cu elevii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: