Redactia.ro
Home » Știri » Mel Gibson, confirmat cu noul coronavirus. Tratamentul care l-a salvat

Mel Gibson, confirmat cu noul coronavirus. Tratamentul care l-a salvat

Mel Gibson, coronavirus

Actorul Mel Gibson a fost diagnosticat cu coronavirus în luna aprilie și internat de urgență la spital. Îndrăgitul actor a fost tratat într-un spital privat, iar testele făcute ulterior au ieșit negative.

Mel Gibson, confirmat cu noul coronavirus. Tratamentul care l-a salvat

Îndrăgitul actor Mel Gibson, în vârstă de 64 de ani a fost infectat cu coronavirus. Un reprezentant al actorului a declarat că vedeta s-a infectat în luna aprilie și a fost internat timp de o săptămână într-un spital privat unde a foat tratat cu Remdesivir.

Testele făcute ulterior au arătat că actorul nu mai este infectat cu COVID-19 și a ieșit pozitiv pentru anticorpi.

A fost testat pozitiv în aprilie şi a petrecut o săptămână în spital”, a declarat reprezentantul lui. „A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cât timp a fost spitalizat, şi de atunci a fost testat negativ de mai multe ori şi pozitiv pentru anticorpi”.

Mel Gibson locuiește cu partenera sa Rosalind Ross în California. Cei doi formează un cuplu din 2014, având și un băiat în vârstă de trei ani. Este cel de-al nouălea copil al actorului american.

Gibson este un actor, regizor, producător și scenarist american, iar una dintre marile sale realizări o constituie filmul Patimile lui Hristos, în care a jucat și actrița Maia Morgenstein.

De-a lungul anilor, regia și producțiile i-au adus multe nominalizări și cțștigarea a numeroase premii, acesta câștigând peste 2,5 miliarde de dolari numai în SUA.

Tom Hanks și soția sa au fost infectați cu COVID-19

În luna martie, actorul Tom Hanks și soția sa au contactat noul virus. Acesta a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care confirma această informație, susținând că se află în categoria persoanelor cu risc mare de complicații pentru că suferă de diabet de tip 2.

Din fericire, și el și soția sa s-au vindecat de virusul care a pus stăpânire pe întreaga planetă.

Nici cântăreața Pink nu a scăpat de acest virus. Artista a povestit că ea și fiul său de numai trei ani au fost diagnosticați cu coronavirus în luna aprilie. După ce s-au autoizolat împreună cu familia sa în LA, Pink și fiul său s-au vindecat.

Această boală este o chestie foarte gravă şi reală. Este o parodie absolută, un eşec al Guvernului nostru să nu facă testarea mult mai accesibilă”, a scris ea pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: