Redactia.ro
Home » Monden » Melania Trump a dispărut din viața publică. Care este motivul

Melania Trump a dispărut din viața publică. Care este motivul

Melania Trump, actuala soție a fostului președinte american Donald Trump a dispărut din viața publică. O dată cu pierderea alegerilor de către soțul ei, fosta Primă Doamnă nu s-a mai remarcat deloc în spațiul mediatic. O sursă apropiată familiei a dezvăluit care este motivul dispariției ei.

De ce a dispărut Melania Trump din spațiul public

Multă lume se întreabă ce a determinat-o pe Melania Trump să dispară din spațiul mediatic. Fostul fotomodel internațional a fost mereu o prezență discretă și elegantă la brațul lui Donald Trump. După ce soțul ei a pierdut alegerile în fața lui Joe Biden, Melania Trump a devenit din ce în ce mai absentă din spațiul public.

O sursă apropiată familiei a făcut declarații și a mărturisit că dispariția Melaniei ar fi una justificată. Se pare că fost Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii a decis să se focuseze mai mult pe fiul pe care îl are împreună cu Donald Trump și să lase deoparte viața mondenă.

„Melaniei nu îi place să se afle în lumina reflectoarelor și a subliniat clar că nu intenționează să revină într-o poziție care va presupune să aibă o viață socială foarte activă.  Se concentrează asupra rolului de mamă și își acordă timp pentru propria persoană.”, a declarat un apropiat al familiei Trump.

Melania Trump nu își dorește să se mai întoarcă la Casa Albă

Melania Trump a petrecut patru ani ca primă doamnă a Statelor Unite – patru ani de controversă, de control internațional, de titluri și așteptări cu privire la rolul ei. Reticența ei a alimentat mult timp curiozitatea cu privire la modul în care a simțit că se află în Casa Albă, potrivit revistei people.com. O sursă apropiată ei a declarat că aceasta se simte blocată între obligațiile ceremoniale și criticii care au spus că ignoră sau încurajează politicile de imigrare divizive ale soțului ei.

Se concentrează pe rolul de mamă și în a-și pune familia pe primul loc, în timp ce lucrează la diverse proiecte care vor dura mult până la finalizare.„, a declarat un apropiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: