Redactia.ro
Home » TV » Meniu de Crăciun propus de Chef Cătălin Scărlătescu. Ce bucate alese vede pe mesele românilor

Meniu de Crăciun propus de Chef Cătălin Scărlătescu. Ce bucate alese vede pe mesele românilor

GALERIE FOTO (6)

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei jurați de la ”Chefi la cuțite”, a dezvăluit la ce trucuri apelează pentru o masă perfectă de Crăciun. Bucătarul a propus un meniu cu cele mai alese bucate. 

 

Meniu de Crăciun propus de Chef Cătălin Scărlătescu

Cum masa de Crăciun este o adevărată provocare pentru oamenii gospodari, chef Cătălin Scărlătescu a ales să vină în ajutor cu un meniu pentru zilele de sărbătoare, apelând la cele mai alese bucate.

Celebrul chef a oferit sfaturi importante pentru a avea o masă așa cum ne dorim.

”În primul rând este foarte important să știm căte persoane sunt la masa de sărbătoare.  Pentru că cea mai mare greșeală pe care o fac majoritatea este aceea de a cumpăra mâncare fără măsură și apoi se ajunge în situația inevitabilă de a arunca o mare parte din ea.”, a spus chef Scărlătescu pentru început.

Bucătarul a mai precizat că masa de sărbători de anul acesta poate să conțină și produse ceva mai rafinate.

,, A fost un an greu, în care mâncarea a rămas una din marile plăceri de care ne putem bucura în voie. Sărbătorile astea cred că sunt un motiv foarte bun să adăugăm și niște delicatese în meniu, pe lângă bucatele tradiționale. Pe masa de Crăciun ar putea să își facă loc brânzeturile franțuzești de calitate superioară, dar și icrele negre. Eu, cel puțin anul acesta, pe lângă friptura de porc, recomand homarul, care neapărat trebuie să vină la pachet cu un vin alb proaspăt. Cu produse rafinate nu o să dăm greș în fața invitaților. Merităm niște produse rafinate, merităm aceste bucurii gastronomice. Tot ce pot eu să vă urez: cumpătare și multă sănătate”a declarat chef Cătălin Scărlătescu, pentru cancan.ro. 

Cătălin Scărlătescu, despre viața sentimentală

Chef Cătălin Scărlătescu este o fire extrem de discretă când vine vorba de viața sentimentală. Juratul de la ”Chefi la cuțite” are o nouă iubită și a explicat de ce preferă să nu se afișeze cu partenerele sale.

,,Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!’, a spus Cătălin Scărlătescu.

Cu toate acestea, chef Scărlătescu a mărturisit că nu este un bun exemplu în ceea ce privește relațiile sentimentale. Cheful a mai povestit că cea mai lungă relație a sa a durat cinci ani.

,,De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată.’, a mai spus chef Scărlătescu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: