Redactia.ro
Home » Stil de viață » Merită să investești în construcții noi?

Merită să investești în construcții noi?

GALERIE FOTO (3)

Fie că ești cumpărător pentru prima dată sau ești în căutarea următoarei tale locuințe, o proprietate nou construită ar putea fi o opțiune excelentă. Procesul de cumpărare a unei case nou construite este aproape la fel ca pentru orice altă proprietate.

Ce ar trebui să faci înainte de a cumpăra o locuință?

În primul rând, să cercetezi piața și să alegi un dezvoltator. Avangarde Grup poate fi alegerea potrivită pentru tine. De ce? Vei afla în cele ce urmează.

Așadar, pentru a cerceta piața imobiliară și a alege cel mai bun dezvoltator, este recomandat să analizezi mai mulți factori. În primul rând, poți consulta site-urile specializate și publicațiile de profil pentru a obține informații despre dezvoltatorii de încredere din zonă. De asemenea, poți verifica reputația și experiența acestora, citind recenzii și referințe ale clienților anteriori. Este important să analizezi portofoliul dezvoltatorului și să verifici calitatea și diversitatea proiectelor finalizate anterior. Nu uita să iei în considerare și transparența în comunicare și respectarea angajamentelor contractuale ale dezvoltatorului.

Indiferent de decizia pe care o iei, asigură-te că cercetezi temeinic proiectul pe care îl explorezi și nu te grăbești să decizi dacă cumpărarea unei locuințe noi este potrivită pentru tine sau nu.

Merită construcțiile noi?

Există o serie întreagă de beneficii care vin odată cu cumpărarea unei construcții noi – dar asta nu înseamnă că acest lucru este potrivit pentru toată lumea.

Avantajele cumpărării unei construcții noi constau în:

  • Întreținere redusă

O locuință nou construită ar trebui să vină cu mult mai puține probleme de întreținere inițială și nu este nevoie de renovare, ceea ce înseamnă că te poți muta direct și poți începe să te bucuri de noua ta proprietate;

  • Aparate moderne

Construcțiile noi sunt de obicei echipate cu aparate și tehnologie modernă, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să plătești pentru înlocuiri sau reparații timp de mulți ani;

  • Eficiența energetică

Locuințelenoi sunt construite conform standardelor moderne de eficiență energetică și celor mai recente reglementări în materie de construcții. Acest lucru înseamnă că locuința ta ar trebui să aibă un certificat de performanță energetică (EPC) de rating A sau B și ar trebui să te coste mai puțin să o utilizezi;

  • Garanții pentru construcții noi

Proprietățile de construcție nouă sunt însoțite de garanții ale dezvoltatorului, care durează de obicei câțiva ani și includ protecție în cazul în care dezvoltatorii își încetează activitatea și în cazul în care se produc daune la caracteristicile principale și la structura locuinței.

Este cumpărarea unei construcții noi o investiție bună?

Pe termen lung, achiziționarea unei construcții noi poate fi o investiție excelentă pentru tine. Deși ar putea fi necesar să plătești un preț mai mare pentru a deține o locuință nouă, acest lucru va fi compensat de economiile pe care le vei realiza prin costurile reduse de întreținere și faptul că nu va fi nevoie să faci renovări.

Totuși, este important să reții că valorile construcțiilor noi pot să scadă inițial. Astfel, pentru ca achiziționarea unei construcții noi să fie o investiție bună, va trebui să o deții pe termen lung înainte de a lua în considerare vânzarea ei.

De ce să alegi Avangarde City?
Grupul Avangarde este un dezvoltator imobiliar cu peste 15 ani de experiență pe piața imobiliară din România. Fondat în 2008, Avangarde City a dezvoltat proiecte în diverse orașe din țară, cum ar fi: București, Constanța, Brașov, Ploiești și Ilfov, având un portofoliu de peste 15.000 de unități livrate cu succes.

Avangarde City, amplasat în București, zona Militari – Roșu, este un complex rezidențial extins pe o suprafață de 65.000 de metri pătrați, format din 17 imobile cu un regim de înălțime D+P+7E. Acest complex rezidențial oferă peste 3100 de unități locative, facilități precum parcare proprie, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, acces facil la mijloacele de transport în comun și centre comerciale, precum și finisaje premium și respectarea normelor de construcție actuale.

În plus, Avangarde City are în plan dezvoltarea unui proiect mai amplu, în orașul Bragadiru, care va cuprinde aproximativ 700 de unități locative, grădinițe, săli de sport, spații comerciale și de recreere, pe o perioadă etapizată între 2023 și 2028.

Alege Grupul Avangarde pentru a beneficia de o experiență vastă în dezvoltarea imobiliară, calitate superioară a locuințelor și facilități complete în ansamblurile rezidențiale, asigurându-ți astfel o investiție sigură și confortabilă pentru viitorul tău și al familiei tale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini