Redactia.ro
Home » Știri » Mesaje deosebite de Sfântul Vasile. Urări și felicitări pentru toți cei care poartă acest nume

Mesaje deosebite de Sfântul Vasile. Urări și felicitări pentru toți cei care poartă acest nume

Mesaje deosebite de Sfântul Vasile.

Mesaje deosebite de Sfântul Vasile. Anul Nou începe, la 1 ianuarie cu sărbătoarea Sfântului Vasile cel Mare. În această zi sunt sărbătoriți românii care poartă numele Sfântului Vasile. Astfel, în prima zi a noului An, Redacția.ro le urează ”La mulți ani” celor care poartă numele Sfântului Vasile cel Mare. Dacă ai rude sau apropiați care poartă numele Sfântului Vasile, mai jos găsești câteva idei de mesaje speciale pentru această zi.

Mesaje deosebite de Sfântul Vasile. Urări și felicitări pentru toți cei care poartă acest nume

Mesaje deosebite de Sfântul Vasile. În prima zi din an, mulți români îi poartă numele Sfântului Vasile, care este sărbătorit pe 1 ianuarie. În această zi, mulți dintre noi aveam pe cineva care poartă numele Sfântului Vasile. Cu ocazia acestei zile, vom veni cu câteva mesaje speciale de Sfântul Vasile. Trebuie să trimiți mesaje de la mulți ani, persoanele care poartă numele de Vasile, Vasilică, Vasilica, Sile, Vasi și Sică.

Mesaje de Sfântul Vasile pentru familie

  • „La mulți ani, plini de fericire și împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!”
  • „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Vasile cât mai frumoasă!”
  • „Sper ca sărbătoarea Sfântului Vasile să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!”
  • „La mulţi ani, Vasile al meu! Îţi doresc multă sănătate şi linişte în noul an!”
  • „În prima zi a noului An, urez La mulţi ani de două ori celor mai importante persoane din viața mea. La Mulți Ani mama și tata de Sfântul Vasile!
  • „Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani Vasile!”
  • ”Să primesti flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani, Vasilica!

Mesaje de Sfântul Vasile pentru prieteni

  • „Visele și speranțele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani, Vasile/Vasilica!”
  • „De ziua ta de nume, îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.”
  • „Să ştii ce cauţi în viaţă, să ai norocul de a obţine şi de a păstra ceea ce căutai şi să-ţi dai seama când ai găsi. La mulţi ani, Vasile!”
  • „Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară”.

Mesaje de Sfântul Vasile pentru iubit/iubită

  • „Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! La mulţi ani, Vasile!”
  • „De ziua numelui tău să vină Sfântul Vasile în casa ta cu daruri sfinte. La mulţi ani, iubitul meu drag!”
  • Pentru că azi este o zi speciala pentru tine, mă alătur celor care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate. Te iubesc și La Mulți Ani!
  • „Pentru că ești o persoană atât de bună, de draguță și de loială, îmi doresc ca Sf Vasile, al cărei nume îl porți, să aibă grijă de tine, să îți călăuzească toți pașii și să îți lumineze calea în viață. Te iubesc, femeie simplă cu nume sfânt!”
  • Iubita mea, astăzi este o zi importantă pentru tine, iar eu sunt alături de tine. Te iubesc și îți doresc să ai parte numai de momente frumoase în viață. La Mulți Ani!
  • Este o zi specială, ziua ta, iubita mea. Îți doresc să fii fericită și să te bucuri din plin de viață. La Mulți Ani.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: