Redactia.ro
Home » Știri » Mesaje La mulți ani pentru iubit

Mesaje La mulți ani pentru iubit

Mesaje La mulți ani pentru iubit

Trimite cele mai drăguțe urări de ziua ta de naștere iubitului tău. Iată multe urări drăguțe și unice de ziua de naștere a prietenului tău pentru a-l face fericit în ziua lui specială. Poate părea simplu, dar zilele de naștere vin în fiecare an și nu este foarte ușor să fii original atunci când îți scrii urările. Alege-o pe cea pe care o iubești și urează-i La mulți ani!

Mesaje La mulți ani pentru iubit

Sunt atât de recunoscătoare că am un iubit care este la fel de cald, plin de compasiune și înțelegător cum ești tu cu mine. La mulți ani pentru bărbatul pe care îl iubesc!

Dragostea ta este ca o stâncă solidă și neschimbătoare. Îți mulțumesc că ești mereu alături de mine. Astăzi, de ziua ta, vreau să-ți spun cât de special ești pentru mine. La mulți ani dulci și fericiți, te iubesc, băiete!

Fie ca sărutările pe care ți le suflu să se transforme în mii de urări dansante care se așează ușor, una câte una, de ziua ta; mici cadouri de iubire pentru tine, prețiosul meu bărbat.

Niciun alt bărbat nu m-a iubit vreodată ca tine. Meriți toată dragostea din lume de ziua ta.

Îngerii au fost triști să-și vadă băiețelul părăsind cerul în ziua în care te-ai născut, dar eu m-am bucurat din clipa în care te-am cunoscut. Să ai o zi de naștere frumoasă.

Fetele se uită în direcția ta când intri în cameră; eu sunt extaziat să fiu cel care îți face inima să explodeze. Hai să mergem să aprindem niște artificii pentru ziua ta.

Cele mai originale mesaje de La mulți ani pentru iubit

Când Dumnezeu te-a făcut pe tine, m-a avut pe mine în minte. Iubesc totul la tine și sper ca ziua ta de naștere să fie la fel de uimitoare ca și tine, bărbatul meu perfect.

Admir atât de multe lucruri la tine. Frumusețea ta elegantă, farmecul tău, simțul umorului, dar mai ales compasiunea ta. Îți mulțumesc că ești un iubit atât de uimitor. La mulți ani, iubitule!

Nu știu cum reușești! În fiecare an, arăți mai chipeș decât cel precedent. Privitul în ochii tăi mă face să explodez de bucurie. Să ai o zi de naștere fericită.

Știu că ești timid, dar ești tipul meu numărul unu, așa că sper să te bucuri de petrecerea de ziua ta pe care ți-o organizez.

Este ziua ta de naștere, dar mie îmi place să mă joc cu cadoul. Ești tu, iubitule!

Iubesc inima ta îndrăzneață, mușchii tăi ondulați și, mai presus de toate, personalitatea ta dulce.

Fie ca ziua ta de naștere să-ți aducă la fel de multă fericire cum îmi aduci tu mie.

Ești stânca mea și ești mereu rock, Boy! Hai să mergem să petrecem de ziua ta!

Nu mi-am putut permite o mașină de ziua ta, dar când vine vorba de iubiți, tu ești un Cadillac.

E ziua ta, Cowboy. Hai să facem rost de niște prieteni și să ne distrăm!

Ești bărbatul visurilor mele, fantezia supremă, și vreau să fac din ziua ta de naștere tot ce meriți.

Să fiu într-o relație cu un bărbat ca tine mi-a schimbat cu adevărat viața. De ziua ta și în fiecare zi vreau să știi cât de incredibil de binecuvântată mă simt să fiu femeia ta.

Nu există cuvinte pe care le-aș putea folosi pentru a descrie dragostea pe care o împărtășim. Sunt atât de incredibil de recunoscătoare pentru tine. La mulți ani pentru bărbatul meu unic în felul său!

Te remarci cu capul și cu umerii deasupra tuturor celor cu care m-am întâlnit vreodată. Sunt atât de încântată să fiu într-o relație cu tine. La mulți ani bărbatului pe care îl iubesc din toată inima mea!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: