Redactia.ro
Home » Știri » Mesaje pentru cei dragi de Florii. 1 milion și jumătate de români își serbează onomastica

Mesaje pentru cei dragi de Florii. 1 milion și jumătate de români își serbează onomastica

Cu siguranță, cu toții cunoaștem cel puțin o persoană care își celebrează onomastica de Florii. Pentru că trebuie să îi surprindem pe cei dragi cu mesaje unice în ziua în care își sărbătoresc numele, vă propunem câteva urări pe care le puteți trimite sărbătoriților de Florii.

Mesaje pentru cei dragi de Florii

Iată câteva mesaje pe care le puteți transmite celor care poartă nume de flori:

„Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!”

„Să primești flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sarbatoare în viețile celor dragi. La multi ani!”

„Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primavară. Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează o zi frumoasă de Florii!”

„Îti urez să ai o zi de Florii la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.”

„De Florii, zi de mare sărbatoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!”

„Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc! Să ai o zi frumoasă de Florii!”

„Să ai o zi minunată de Florii, cu sănătate si voie bună alături de cei dragi!”

„Să ai o zi cât mai frumoasă de Florii, înseninată de lumina blândă a primăverii și încărcată de parfumul dulce al unu nou început!”

1 milion și jumătate de români își serbează onomastica de Florii

Aproximativ un million și jumătate de români iși vor sărbători ziua onomastică în Duminica Floriilor. Dintre cei aproape 1,5 milioane de români aniversaţi de Florii, aproximativ 63o.ooo sunt bărbaţi, iar peste 850.000 sunt femei, potrivit unor statistici publicate de Ministerul Afacerilor Interne.

Fie că poartă numele de Florin sau Floarea/Florentina, Viorel sau Viorica/ Viorela sau nume mai rar întâlnite precum Bujor, Trandafir, Mărgărit sau Panseluța, Micșunica sau Narcisa, le urăm și noi tuturor: La mulți ani!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: