Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mesaje Whatsapp, Messenger și SMS-uri scurte de noapte bună pentru persoana iubită

Mesaje Whatsapp, Messenger și SMS-uri scurte de noapte bună pentru persoana iubită

Mesaje de noapte buna

Dragostea este cel mai frumos sentiment pe care un om îl poate încerca. Este adevărat, el te poate duce pe culmi care nu știai că există, dar în același timp te poate doborî la pământ. Un lucru este cert: dacă ești îndrăgostit tot ce vrei este ca persoana de lângă tine să zâmbească. Și cum poți face acest lucru mai simplu decât de a-i trimite un mesaj plin de afecțiune ca să îi urezi „nopate bună”?

Mesaje de noapte bună pentru persoana iubită

Cel mai simplu mod prin care poți aduce un zâmbet pe fața iubitei sau iubitului tău, prin care își poate da seama că te gândești la ea sau la el înainte de a pune capul pe pernă este să îi scrii un mesaj frumos.

Dacă nu știi ce să scrii ca să nu plictisești sau pur și simplu nu ai inspirație, atunci iată câteva idei pentru tine!

Dorm liniștită în această noapte știind că am un bărbat uimitor cu care să-mi împărtășesc viața. Aștept cu nerăbdare să văd ce aduce mâine. Pe dimineață, dragostea mea minunată!

Când vântul nopții îmi flutură prin păr, îmi imaginez că sunt săruturile tale dulci… Noapte bună, iubitule!

Să ai o noapte frumoasă, misterioasă și înstelată, care să-ți aducă vise plăcute, pline de aventuri magice și multă dragoste. Privesc către cer și rog o stea să te sărute în locul meu, luna să îți vegheze somnul, iar îngerii să-ți îndulcească visele! Noapte bună!

E noapte și e frumos. Cerul este înstelat, luna este plină, iar gândul meu e la ține! Îți simt lipsa și săruturile tale calde. Te aștept să adormi în brațele mele și să visăm împreună. Noapte bună!

Toate stelele de pe cer să te vegheze, luna să-ți fie apărătorul viselor urâte, iar inima mea să-ți încălzească sufletul. O noapte frumoasă și liniștită îți doresc, iubitul meu/ iubita mea. Vise plăcute!

Cum să îi urezi „Noapte bună” partenerului tău

Să dorm fără tine este greu, dar să știu că ești prea obosit pentru a înfrunta ziua de mâine ar fi și mai greu. Fie ca somnul să te găsească repede, astfel încât să ai energia să te bucuri de o altă zi de aventuri distractive alături de mine.

Dacă ziua nu ți-a fost bună sau ai avut o zi încărcată, îți doresc ca noaptea să-ți fie liniștită, magică și să ai vise frumoase ca să uiți de clipele neplăcute din timpul zilei. Noapte bună!

De câte ori te văd, îmi amintesc de toate visele pe care le-am avut cu noi doi și știu sigur că într-o zi le voi transforma în realitate. Noapte bună!

Mi-aș dori să fiu lângă tine și să urmăresc cum te acaparează somnul, dar sunt nevoit/ă să mă mulțumesc adormind cu gândul la tine. Noapte bună și vise dulci!

Caută-mă în cerul senin, în lumina nopții, în raza lunii, în liniștea dimineții. Dacă nu mă vei găsi, închide ochii, adormi ușor

Loading...