Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul amuzant primit de Theo Rose de la profesoara de franceză din liceu, după ce a văzut că nu ştie să vorbească limba deloc: „Mi-am adus aminte de ce nu știi tu…”

Mesajul amuzant primit de Theo Rose de la profesoara de franceză din liceu, după ce a văzut că nu ştie să vorbească limba deloc: „Mi-am adus aminte de ce nu știi tu…”

Mesajul amuzant primit de Theo Rose de la profesoara de franceză din liceu, după ce a văzut că nu ştie să vorbească limba deloc: „Mi-am adus aminte de ce nu știi tu...”

Theo Rose, cunoscută pentru muzica sa încântătoare și pentru deschiderea sa în fața publicului, a fost recent surprinsă într-o situație amuzantă atunci când a primit un mesaj inedit de la profesoara sa de franceză din liceu. În urma unei apariții într-un podcast, unde a dezvăluit că nu știe franceza, artista a fost contactată de fosta sa profesoară, care a stârnit zâmbete cu un mesaj plin de umor.

Mesajul amuzant primit de Theo Rose de la profesoara de franceză din liceu, după ce a văzut că nu ştie să vorbească limba deloc

În timpul discuției sale cu Bursucu, Theo Rose a făcut o dezvăluire surprinzătoare: Inelul cu care a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian avea câteva cuvinte gravate în limba franceză. Cu toate acestea, când a fost întrebată dacă vorbește franceza, artista a recunoscut cu sinceritate că abia se descurcă cu această limbă, în ciuda faptului că a studiat-o la școală. Dezvăluirea sa a provocat râsete în rândul ascultătorilor, mai ales că gestul romantic al lui Anghel Damian a pus-o într-o situație amuzantă.

„Bursucu: Și era un inel cu care te-a cerut de soție. În interiorul inelului aveai niște cuvinte în franceză? Sau ce aveai?

Theo Rose: Da, dar nu mă pune să ți le zic, că nu am înnebunit.

Bursucu: Întrebarea era dacă tu știi franceză?

Theo Rose: Nu știu”, a fost discuția celor doi.

Cu toate acestea, momentul de haz nu s-a oprit aici. Profesoara de franceză a artistei, văzând că eleva sa nu a reușit să își însușească limba pe care o predă, nu s-a putut abține să nu îi reamintească de comportamentul său din timpul orelor de franceză de la liceu.

„Mi-am adus aminte de ce nu știi tu…”

Cu un mesaj plin de umor și nostalgie, profesoara îi aduce aminte lui Theo Rose de activitățile ei „alternative” din timpul orelor de franceză. Se pare că în loc să se concentreze asupra lecțiilor, artista își descoperise deja veleitățile artistice și prefera să le exerseze în timpul orelor. Astfel, profesoara îi reamintește că Theo Rose avea obiceiul de a face haz de necaz și de a imita personaje celebre în loc să se concentreze asupra studiului limbii franceze. Cu o doză sănătoasă de umor și afecțiune, profesoara își amintește de „Leana din Vacanța Mare” pe care Theo Rose o imita în timpul orelor de franceză.

„Hey, Theo! Voiam să îți spun că tocmai m-am uitat la podcast-ul cu Bursucul! Și mi-am adus aminte de ce nu știi tu franceză! Pentru că, ție la ultima ora de franceză, de vinerea, îți plăcea să faci pe Leana din Vacanța Mare în loc de concentrare la oră! Ești tare oricum și cu, și fără franceză. Te pup!”, a fost mesajul pe care profesoara de franceză i l-a trimis lui Theo Rose.

Astfel, mesajul amuzant al profesoarei de franceză către Theo Rose reprezintă o mărturie a faptului că unele amintiri din perioada școlii rămân vii și că umorul este o modalitate minunată de a privi înapoi la trecut și de a aprecia experiențele care ne-au format. Pentru Theo Rose, acest mesaj este o dovadă că talentul și creativitatea ei nu au cunoscut limite nici măcar în timpul orelor de franceză, iar amintirea acelei perioade este una plină de căldură și râsete.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: