Redactia.ro
Home » Homepage » Mesajul apărut pe gardul de la Palatul Cotroceni pentru Klaus Iohannis. Cine este “autorul”

Mesajul apărut pe gardul de la Palatul Cotroceni pentru Klaus Iohannis. Cine este “autorul”

Fostul deputat care i-a distrus de două ori gardul fostului preşedinte al României Traian Băsescu lovește din nou. Iar de această dată, Marian Căpăţână i-a scris un mesaj lui Klaus Iohannis chiar pe gardul de la Palatul Cotroceni.

Coinculpat în dosarul de trafic de influență cu Mircea Băsescu – frate Traian Băsescu, Căpățână a fost eliberat condiționat în 2017.

Mesajul apărut pe gardul de la Palatul Cotroceni pentru Klaus Iohannis

iar acum Marian Căpăţână parchează maşina lângă gardul Palatului Cotroceni, chiar aproape de unul dintre punctele de acces.

Acolo coboară şi scrie cu un spray pe gard „Johannis trădătorul”, apoi se urcă în maşină şi pleacă nestingerit, potrivit imaginilor difuzate de România TV.

După incidentul de la Palatul Cotroceni, Marian Căpățână a fost amendat de jandarmi cu 500 de lei. Însă fostul deputat nu s-a ales doar cu atât.

Poliţiştii au deschis dosarul penal pe numele lui Marian Căpăţână după vandalizarea gardului Palatului Cotroceni.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care se observă un bărbat care inscripționează un text, cu un spray cu vopsea, pe gardul împrejmuitor al Palatului Cotroceni, facem precizarea că în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Persoana în cauză a fost identificată, iar cercetările sunt efectuate de Secția 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, a transmis Poliţia Capitalei.

Marian Căpățână, mesaj pentru Traian Băsescu: „Petrov, achită-ți datoriile”

Iar mesajul scris de Marian Căpăţână pe gardul de la Palatul Cotroceni vine la aproximativ două săptâmâni după ce a vandalizat de două ori gardul vilei RAAPPS în care “încă” locuieşte Traian Băsescu.

În prima zi, Marian Căpăţână îi cerea lui Traian Băsescu să îi dea banii înapoi banii pe care i-ar fi primit prin intermediul fratului său.

„Petrov, achită-ți datoriile”, este mesajul scris cu vopsea roșie pe gardul vilei RAAPPS.

Căpăţână a povestit că „în 2008 am intrat în politică. În 2009, puteţi întreba pe toată lumea din județul Olt, inclusiv pe Ponta şi pe Şova, m-am implicat total în a câştiga Traian Băsescu preşedinţia din 2009.”

A doua zi, Căpățână a revenit la reşedinţa lui Traian Băsescu şi a scris pe gard „Petrov, nu mai jignii. Fii bărbat”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: