Redactia.ro
Home » TV » Mesajul dureros postat de sora mezzosopranei Maria Macsim, la 7 luni de la tragedie

Mesajul dureros postat de sora mezzosopranei Maria Macsim, la 7 luni de la tragedie

GALERIE FOTO (10) Maria Macsim Nicoara

Cazul mezosopranei Maria Macsim Nicoară a făcut înconjurul țării în luna mai a acestui an. Mezosoprana a fost în stare critică, iar după trei operații complicate, familia acesteia a hotărât să o externeze și să fie îngrijită la domiciliu. Sora mezosopranei a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, la 7 luni după tragicul accident. 

 

Mesajul dureros postat de sora mezosopranei

La 7 luni după tragicul accident în urma căruia mezosoprana Maria Macsim Nicoară a fost la un pas de moarte, sora acesteia a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. Femeia i-a rugat pe toți apropiații să se roage pentru sănătatea Mariei.

”Dragi prieteni,

Au trecut 7 luni de când sora mea, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a trecut prin tragicul „accident” care ne-a schimbat viața tuturor, dar cel mai cumplit a deturnat cursul vieții ei. Frumoasă, talentată, iubită, ajunsă la vârful unei cariere artistice pentru care a muncit enorm, a ieșit din scenă brusc, fără a ne mai spune cuvinte frumoase, bucurându-ne, ca de obicei. După operația care i-a salvat viața din 10 mai, a început o perioadă lungă de recuperare: 2 luni în spitale la Iași, 2 luni la mine acasă și ultimele 3 luni iar în Spitalul de Neurochirurgie Iași, unde a mai suferit încă 3 intervenții chirurgicale necesare.

Astăzi, vă scriu tuturor celor care o prețuiți, o apreciați, o admirați și o iubiți pe MARINELA, rugându-vă să vă aduceți aminte cu drag de ea, să-i trimiteți un gând bun, de încurajare și să faceți o rugăciune pentru ea, pentru că are multă nevoie de toate acestea! E o luptă grea cu boala, cu monotonia, cu depărtarea de cei dragi, cu nerăbdarea de a scăpa odată de spital, tratamente, imobilizare…

Noi, părinții și frații, suntem încrezători în puterea ei de luptă, în ambiția ei, în dorința ei de viață, în devotamentul și priceperea cadrelor medicale și, mai ales în ajutorul lui Dumnezeu pentru recuperarea ei. Pentru a fi mai puternică însă, încurajarea pe care o trimitem Marinelei, vă chemăm să strigăm împreună: HAI MARINELA! SUNTEM ALĂTURI DE TINE! LUPTĂ ȘI VEI BIRUI! DOAMNE IISUSE HRISTOASE, RIDICĂ PE MARIA DIN PATUL DE SUFERINȚĂ! Așteptăm să vă dăm vești bune și să ne bucurăm împreună de minunile lui Dumnezeu în viața dragii noastre Marinela”, a fost mesajul surorii Mariei Macsim.

Mezosoprana se află în continuare în perioada de recuperare, în urma accidentului din luna mai a acestui an când a căzut pe scări. Elena Heres, una dintre surorile mezosopranei, este cea care o îngrijește pe Maria Macsim permanent, până la finalizarea anchetei.

,,Instanța dispune numirea petentei E.H. în calitate de curator al intimatei Maria Macsim Nicoară, pentru încasarea veniturilor de natură salarială, pentru administrarea bunurilor, precum și pentru apărarea intereselor acesteia în condiții corespunzătoare, în limitele mandatului general, care are ca obiect încheierea actelor juridice de administrare și de conservare”, au anunțat judecătorii ieșeni.

Soțul sopranei, suspect în cazul acccidentului

Familia mezosopranei a cerut și emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului acesteia, însă cererea a fost respinsă de judecători.Maria Macsim este îngrijită și supravegheată permanent de una dintre surorile ei.

Soțul mezosopranei, Codrin Nicoară, este bănuit că ar fi cel care a împins-o pe scări pe talentata Maria Macsim.

La momentul producerii accidentului, bărbatul era singura persoană prezentă în casă. Suspiciunile că acesta ar fi fost cel din spatele accidentului au fost întărite după ce, odată ajunsă la spital după 8 ore de agonie, medicii au constatat că loviturile pe care soprana le avea nu erau din cauza unui accident, alertând astfel autoritățile.

La acel moment, Codrin Nicoară le-a declarat anchetatorilor că nu a fost de față la momentul producerii accidentului, dar că a găsit-o pe soția sa prăbușită la capătul scărilor vilei în care locuiau.

Mai mult, reprezentanții spitalului Clinic de Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu’, din Iași, acolo unde soprana a fost internată, le-au mărturisit rudelor acesteia că soțul Codrin Nicoară a depus o solicitare agresivă prin care cerea ca pacienta să fie preluată de el.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: