Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul emoționant al Prințului William după moartea bunicii lui, Regina Marii Britanii

Mesajul emoționant al Prințului William după moartea bunicii lui, Regina Marii Britanii

Mesajul emoționant al Prințului William după moartea bunicii lui, Regina Marii Britanii

Prințul William a transmis un mesaj în memoria celei mai iubite bunici, Regina Marii Britanii. Emoția se poate citi în fiecare cuvânt, iată ce a ales Prințul de Wales să transmită în mediul online.

Mesajul emoționant al Prințului William după moartea bunicii lui, Regina Marii Britanii

Prinții de Wales au publicat pe Instagram primul mesaj public de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Un eveniment care i-a marcat pe toți și peste care nu se poate trece cu ușurință.

„Știam că va veni această zi”, spune Prințul William referindu-se la moartea Reginei, „dar va trece ceva timp până când realitatea vieții fără bunica se va resimți cu adevărat”.

Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, al cărui angajament față de țară, Regat și Commonwealth a fost absolut. Atât de multe vor fi spuse în zilele următoare despre semnificația domniei ei istorice.

Cu toate acestea, eu am pierdut o bunică. Și, deși deplâng pierderea ei, mă simt, de asemenea, incredibil de recunoscător. Am beneficiat de înțelepciunea și suportul Reginei până în cel de-al cincilea deceniu al meu de viață. Soția mea a avut parte, timp de douăzeci de ani, de îndrumarea ei. Cei trei copii ai mei au apucat să petreacă vacanțe cu ea și să-și creeze amintiri care vor dura toată viața.

Ea a fost alături de mine în momentele mele cele mai fericite. Și a fost alături de mine în cele mai triste zile din viața mea. Știam că această zi va veni, dar va trece ceva timp până când realitatea vieții fără bunica se va simți cu adevărat.

Îi mulțumesc pentru amabilitatea pe care a arătat-o ​​familiei mele și mie. Și îi mulțumesc în numele generației mele pentru că a oferit un exemplu de serviciu și demnitate în viața publică, care a fost dintr-o eră diferită, dar întotdeauna relevant pentru noi toți.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: