Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul emoționant al unui tânăr italian, infectat cu coronavirus „Mă simțeam invincibil”

Mesajul emoționant al unui tânăr italian, infectat cu coronavirus „Mă simțeam invincibil”

mesajul tanarului infecctat cu coronavirus

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Italia, a postat un mesaj sfâșietor de pe patul de spital, după ce a fost depistat cu coronavirus. Tânărul transmite că virusul nu ține cont de vârstă.

Gabriele Mattia de Angelis a transmis un mesaj de pe patul de spital din Rovereto, unde se află internat încă din data de 15 martie, după ce a fost depistat cu COVID-19.

Mesajul unui tânăr italian infectat cu coronavirus

Gabriele a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, care a devenit viral, adunând peste 100.000 de share-uri.

Tânărul în vârstă de 29 de ani transmite că virusul nu ține cont de vârstă, motiv pentru care toată lumea trebuie să ne protejăm pentru a nu ne infecta cu noul virus.

Lucram la un centru de inchiriat schiuri din Canazei, Val di Fassa, o cunoscută stațiune de schi frecventată de mulți oameni veniți din așa numitele zone roșii, la începutul anului. „După o serie de complicații apărute cât am stat acasă patru zile, într-o după amiază am fost obligat să chem ambulanța. Odată ce am ajuns la spital, mi-au făcut un test și după opt ore am aflat că este pozitiv. Aveam febră, tușeam, mă durea gâtul, dureri de mușchi și oase și respiram cu dificultate din cauza pneumoniei”, povestește Gabriele.

Tânărul depistat cu coronavirus este internat în spital de pe data de 15 martie

Gabriele de Angelis transmite un mesaj tuturor cetățenilor lumii, în legătură cu coronavirus. Tânărul roagă toți cetățenii să se protejeze, pentru că toată lumea este vulnerabilă în fața acestui virus.

Mă simțeam invincibil, la început nu am dat importanță virusului. Însă, din senin, m-am trezit în spital. Cu toții suntem vulnerabili, de asta trebuie să stați acasă. Nu este adevărat că nu vă poate afecta, să vă facă să suferiți sau chiar mai rău. Mereu am făcut sport și am fost sănătos și am devenit o dovadă vie a ce poți păți dacă ești infectat. Nimeni nu merită asta, fie tineri sau bătrâni. Văd oameni care merg în parc sau continuă să meargă la cumpărături. Vă rog, stați acasă!”, a mai adăugat el.

Ciao a tutti sono Mattia un ragazzo di 29 anni si avete letto bene.. 29 ANNI perche sta merda di virus prende anche i…

Publicată de Gabriele Mattia De Angelis pe Marţi, 17 martie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: