Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul emoționant transmis de echipa națională în ziua în care ar fi trebuit să joace în sferturi la Euro 2024

Mesajul emoționant transmis de echipa națională în ziua în care ar fi trebuit să joace în sferturi la Euro 2024

Echipa Națională a României

În ziua în care ar fi trebuit să joace în sferturile de finală ale EURO 2024, Echipa Națională a României a transmis un mesaj emoționant pe Facebook, exprimându-și dorul și recunoștința față de suporteri. Mesajul evidențiază pasiunea și susținerea fanilor și promite că echipa se va întoarce mai puternică.

Participarea României la EURO 2024 a fost marcată de un parcurs onorabil, chiar dacă echipa nu a reușit să ajungă în sferturile de finală. Suporterii români au demonstrat încă o dată o susținere impresionantă, fiind mândri de evoluția tricolorilor. Mesajul transmis de Echipa Națională reflectă această legătură puternică dintre echipă și fani, subliniind dorința de a reveni pe teren și de a lupta pentru noi victorii în viitor.

Mesajul emoționant transmis de tricolori în ziua în care ar fi trebuie să joace în sferturi la Euro 2024

„Ne e dor de voi, de pasiunea voastră, de susținerea voastră, de iubirea voastră… Azi ne-am fi putut întâlni la Berlin, dar nu a fost să fie. Dar va urma, ne vom reîntâlni și vom arăta din nou cât de uniți suntem. Voi ați luat medalia de aur la acest EURO, ați fost fantastici și ați fi meritat să colorați și Berlinul în galben! Din sufletul Generației de Suflet vă transmitem cel mai sincer ‘Mulțumim!'”, a transmis Echipa Națională a României.

Câți bani încasează România, după Euro 2024

România va încasa 12.250.000 de euro în urma participării la Campionatul European de fotbal EURO 2024, desfășurat în Germania, unde s-a oprit în optimile de finală. Această sumă include:

  • 9.250.000 de euro pentru prezența în prima fază a competiției, sumă primită de toate echipele participante.
  • 1.000.000 de euro pentru victoria împotriva Ucrainei (3-0) în meciul de debut.
  • 500.000 de euro pentru remiza cu Slovacia (1-1).
  • 1.500.000 de euro pentru calificarea în optimile de finală.

Sumă încasată de România pentru participarea la EURO 2024 va fi folosită pentru dezvoltarea infrastructurii sportive și pentru susținerea programelor de pregătire a jucătorilor tineri. Investițiile în centrele de juniori și în antrenamentele de înaltă performanță sunt esențiale pentru creșterea competitivității echipei naționale.

Echipa Națională a României își propune să folosească experiența acumulată la EURO 2024 pentru a îmbunătăți strategia și pregătirea pentru următoarele competiții. Încrederea și susținerea fanilor vor continua să fie pilonii pe care se va construi viitorul succes al echipei.

Analiștii sportivi subliniază că, deși România nu a ajuns în sferturile de finală, performanța echipei la EURO 2024 a demonstrat potențialul și calitatea jucătorilor. Jocul echipei a arătat coeziune și determinare, aspecte care vor fi esențiale pentru viitoarele calificări și turnee.

În concluzie, deși România nu a ajuns în sferturile de finală la EURO 2024, echipa națională a demonstrat un spirit de luptă și o determinare care promite multe pentru viitor. Susținerea necondiționată a fanilor rămâne un factor crucial, iar investițiile în infrastructură și pregătire vor asigura continuitatea și succesul echipei în anii ce vor urma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: