Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul emoționant transmis de Oana Roman, după ce tatăl Catincăi s-a stins din viață: „Drum bun în lumină”

Mesajul emoționant transmis de Oana Roman, după ce tatăl Catincăi s-a stins din viață: „Drum bun în lumină”

Mesajul emoționant transmis de Oana Roman, după ce tatăl Catincăi s-a stins din viață. Vedeta este foarte tristă după ce a aflat că Iosif, tatăl surorii ei, a murit noaptea trecută.

Tatăl Catincăi Roman s-a stins din viață

Catinca Zilahy, cunoscută în spațiul public drept Catinca Roman, trece prin momente grele, după ce și-a pierdut tatăl. Iosif Zilahy, tatăl ei, a murit la vârsta de 90 de ani, iar mama ei are probleme de sănătate. Iată ce mesaj a transmis Catinca Roman odată cu pierderea tatălui ei. ”L-am pierdut pe tata azi-noapte. Am avut o legătură specială și a fost un om deosebit. Așa doresc să fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, rămâi în sufletul nostru pentru totdeauna!”, a scris aceasta.

Momentan, mama Catincăi și a Oanei Roman nu știe despre moartea primul ei soț, Iosif. Asta pentru că Mioara Roman este la spital, iar starea ei de sănătate nu este prea bună. Astfel, fiica ei cea mare a dorit să o ferească puțin de această tragedie, preferând să-i ascundă acest lucru. Catinca a avut o intervenție în emisiunea lui Cristi Brancu, acolo unde a fost întrebată dacă Mioara Roman știe de faptul că bărbatul, care a făcut-o pentru prima dată mamă, a decedat. ”Încă nu, pentru că nu aș vrea să îi creez un stres suplimentar în acest moment”, a spus Catina Zilahy, cunoscută drept Catinca Roman.

Mesajul emoționant transmis de Oana Roman

Oana Roman a ținut să transmită un mesaj emoționant, după moartea tatălui surorii ei. ”Eoci, așa îi spuneam noi, a plecat azi-noapte dintre noi. A fost bun și blând. A fost un mare sportiv și antrenor emerit. A fost tatăl Catincăi și bunicul Călinei și un pic bunic și pentru mine. I-am admirat mereu eleganța și frumusețea, rafinamentul de lord, vorba blândă și statura perfectă. Drum bun în lumină. Dumnezeu să te odihnească în pace”, este mesajul transmis de Oana Roman, după mortea lui Iosif, tatăl Catincăi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro