Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul emoționant transmis de Prințul Charles după ce a fost infectat cu COVID-19

Mesajul emoționant transmis de Prințul Charles după ce a fost infectat cu COVID-19

Printul Charles, coronavirus

După ce a ieșit din izolare, Prințul Charles a transmis un mesaj către persoanele infectate cu coronavirus și se zbat între viață și moarte. Regina Elisabeta a II-a și soțul său, Philip, se simt bine. 

Prințul Charles, infectat cu coronavirus

În data de 25 martie, Prințul Charles a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce a semnalat simptome ușoare. Charles, în vârstă de 71 de ani s-a aflat în autoizolare alături de soția sa, Camilla, care a fost testată negativ cu COVID-19.

Momentan nu se știe cum a reușit Prințul Charles să contacteze noul virus ucigaș, dar după șapte zile acesta a ieșit din auto-izolare și a anunțat că se simte bine.

Acesta a anunțat că își va relua întâlnirile și va face mișcarea conform recomandărilor medical guvernamental. Pentru moment, soția sa Camilla, ca rămâne în auto-izolare până la sfârșitul săptămânii.

Buckingham Palace a anunțat în urmă cu câteva zile că regina Elisabeta se simte bine, și se află la castelul Windsor alături de soțul său Philip.

Mesajul emoționant al Prințului Charles

„Am fost recent infectat cu acest coronavirus, din fericire cu simptome ușoare, iar acum sunt de cealaltă parte a bolii, totuși, într-o stare de distanțare socială și izolare. Așa cum știm cu toții, este o experiență ciudată și frustrantă, nu ne mai putem bucura de familie și de prieteni. Dintr-odată, bucăți mari de viață ne sunt luate.

Într-o vreme în care medicii, asistenții și toată această artilerie vitală care formează NHS, sunt supuși presiunii și riscului în timp ce luptă eroic pentru a salva vieți în centrele de terapie intensivă, pentru a limita pe cât posibil răspândirea virusului, gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă mereu spre acești oameni minunați ale căror abilități, devotarea și grija pentru pacienți ne fac să ne simțim atât de mândri.

Nimeni nu știe când se va sfârși, dar se va sfârși. Până atunci, să încercăm să trăim cu speranță și cu încredere în noi înșine și unul în celălalt. Aștept cu nerăbdare timpuri mai bune”, a transmis Printul Charles.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: