Redactia.ro
Home » Horoscop » Mesajul Fecioarei Maria pentru zodiile binecuvântate. Ce trebuie să facă pentru un weekend minunat

Mesajul Fecioarei Maria pentru zodiile binecuvântate. Ce trebuie să facă pentru un weekend minunat

Mesajul Fecioarei Maria pentru zodiile binecuvântate. Le protejează tot weekend-ul

Se anunță un weekend plin de surprize pentru unele zodii, care vor avea parte de protecție din partea Fecioarei Maria. Cea mai puternică dintre îngeri trimite puterea ei asupra nativilor și le oferă două zile minunate. Toate planurile pe care le ai pot fi duse la bun sfârșit cu ajutorul Maicii Domnului.

Zodia Berbec

Fecioara Maria le recomandă Berbecilor să își asculte intuiția și să acționeze fără rețineri. Ai încredere în sentimentele tale și nu ezita să le arăți ori de câte ori simți.

Citește și: Zodiile care nu vor avea parte de căsătorie. Sunt condamnate la singurătate

Zodia Taur

Taurii trebuie să își exprime energia și să își pună în valoare trăsăturile. Scoate la lumină tot ce ai mai bun și nu te teme să le arăți oamenilor când ești fericit. Dansează, cântă, fă tot ce simți pentru fericirea ta!

Zodia Gemeni

Gemenii își vor da seama că tot ceea ce transmit primesc la rândul lor. Dacă le dai celor din jur iubire, fericire, zâmbete și bunătate, de aceleași lucruri vei avea și tu parte. Lucrurile frumoase te-au atras mereu!

Zodia Rac

Racii sunt oameni indigo, încăpățânați și răi, care au ambiții puternice. Au energia de a merge mereu mai departe și au o stimă mare de sine. Știu cum să o crească și atunci când încep să aibă probleme în acest sens.

Zodia Leu

Leii trebuie să îi scrie lui Dumnezeu toate gândurile și sentimentele pe o foaie. Notează tot ce îți dorești, tot ce te frământă mai tare și arde-o. Poți pune apoi cenușa în congelator, iar tot ce ți-ai propus se va îndeplini.

Zodia Fecioară

Îngerii îți ascultă gândurile, tu le iei în seamă pe ale lor? Fii atent la semnele pe care le primești, la versurile melodiilor, la orice detaliu care are legătură cu oamenii. Mesajele îngerilor sunt, uneori, foarte subtile.

Zodia Balanță

Balanțele sunt foarte sincere și uneori simt că cei din jur profită de ele și le rănesc. Fecioara Maria le transmite, însă, că sinceritatea și bunătatea lor nu fac nimic altceva decât să atragă toți oamenii buni.

Zodia Scorpion

Fecioara Maria le transmite Scorpionilor să danseze în weekend, să cânte, să facă tot ceea ce îi face fericiți. Vor realiza că au talente ascunse, pe care nu le-au scos la iveală din prea multă timiditate.

Zodia Săgetător

Fecioara Maria le sugerează acestor nativi să ceară ajutorul îngerilor. Zilele acestea vei avea parte de ceva experiențe neplăcute, așa că ai nevoie de ajutor. Îngerul tău păzitor te iubește și te va ajuta!

Zodia Capricorn

Capricornii trebuie să își curețe mintea și corpul, pentru că săptămâna aceasta a fost una groaznică pentru ei. Să nu se plângă de ceea ce li se întâmplă, ci să se roage mai mult, să tragă tare pentru visul pe care îl au și să elimine oamenii răi din viața lor.

Zodia Vărsător

Vărsătorii merg pe un drum spiritual foarte încărcat, dar dau de oameni în care nu se mai regăsesc. Nu trage de cei care nu te vor sau încerc să te excludă, alungă-i din viața ta cât de repede poți.

Zodia Pești

Fecioara Maria și îngerii le sugerează Peștilor să lupte cât de mult pot pentru viitorul lor. Ai încredere în Divinitate și ia aminte la semnele pe care le primești de la Ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: