Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodiile care nu vor avea parte de căsătorie. Sunt condamnate la singurătate

Zodiile care nu vor avea parte de căsătorie. Sunt condamnate la singurătate

GALERIE FOTO (2) Zodiile care nu vor avea parte de căsătorie. Sunt condamnate la singurătate

Căsătoria este un pas important pentru orice om, femeie sau bărbat. Cu toții așteptăm momentul în care vom spune DA, dar se pare că unii dintre noi nu vor avea parte de această șansă. Există câteva zodii condamnate la singurătate, care nu vor trăi niciodată o poveste de dragoste adevărată.

Zodiile care rămân necăsătorite

Cu toții ne dorim să facem, la un moment dat, pasul cel mare. Se pare că există anumite zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie și care vor rămâne mereu singure. Printre ele se numără și Gemenii, care au o abilitate înnăscută de a comunica și le este extrem de ușor să-și facă prieteni noi. Caută mereu ceva nou și simt nevoia de atenție, motiv pentru care nu vor putea să se rezume la o singură persoană. Sunt puși pe șotii și mereu vor să fie în centrul atenției.

Vezi și: Cele mai bârfitoare zodii. Să nu ai încredere în acești nativi NICIODATĂ

O altă zodie care iubește singurătatea este Taurul. Ei știu ce vor de la viață și nimic nu poate să îi oprească, motiv pentru care caută să fie cei mai buni. Își doresc să aibă o nuntă, o familie, dar sunt mult prea ocupați ca să le stea gândul la așa ceva. Oricât ar încerca, nu pot avea o relație serioasă și tot fac ei ceva și distrug tot ce încep. Din nefericire, nu vor călca pragul bisericii cu persoana iubită!

Nativii care nu vor avea nuntă

Printre cei care nu vor avea parte de nuntă se numără și Săgetătorii. Acești nativi sunt foarte materialiști și se uită mereu la situația financiară a celor de lângă ei. Nu ar accepta o relație cu un om care nu le oferă tot ce au, fie că vorbim despre femei sau bărbați. Nimeni nu le acceptă ieșirile și nici mofturile, ceea ce îi va face să nu găsească un om cu care să ajungă la altar.

Racii sunt una dintre cele mai sensibile zodii și au nevoie de parteneri care îi pot înțelege mereu. Sunt emotivi și se pierd repede, motiv pentru care nu vor găsi pe cineva suficient de grijuliu. Caută atenție și nu o vor găsi în măsura în care vor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: