Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mesajul lipit pe ușa unui bloc din Brăila a făcut înconjurul internetului: „Din cauza oamenilor ca voi, nu ne mai vizitează extratereștrii”.

Mesajul lipit pe ușa unui bloc din Brăila a făcut înconjurul internetului: „Din cauza oamenilor ca voi, nu ne mai vizitează extratereștrii”.

Să locuiești la bloc poate fi o adevărată aventură. Transmiterea mesajelor către vecini se fac prin bilete lipite pe ușa de la intrarea în bloc. Este un fel de messenger, căci sub primul bilet, de obicei mai apare încă unul ca răspuns.

Asta s-a întâmplat și într-un bloc din Brăila. „Un furăcios“ a fost atenționat să înapoieze bunul care nu îi aparținea. Ce a urmat, a fost de-a dreptul savuros!

Mesajul lipit pe ușa unui bloc din Brăila a făcut înconjurul internetului: „Din cauza oamenilor ca voi, nu ne mai vizitează extratereștrii”.

Pe ușa unui bloc din Brăila a apărut un mesaj transmis de asociație cu privire la furtul unui bun comun. Cineva ar fi sustras oglinda din holul blocului și, surpriză, lipsa ei a fost observată.

„Anunț important!

Persoana care a sustras oglinda cu ramă cu tot din holul blocului este rugată să o aducă înapoi urgent. Astfel, va fi o mare nenorocire pentru el și familia lui, se vor da slujbe la preot și la mănăstire în privința aceasta, iar consecințele vor fi grave, dacă nu aduce oglinda înapoi”, mesajul transmis de Comitetul Asociației a fost lipit pe ușa de intrare în bloc.

După un asemenea mesaj, un locatar nu s-a putut abține și a răspuns, tot printr-un bilet. Acuzațiile și amenințările „postate“ pe ușa blocului nu au fost bine primite. Astfel, cineva a dorit să le bată obrazul, ba chiar să le țină o mică morală celor care amenințau că „se vor da slujbe la preot și la mănăstire“ pentru „consecințe grave“. Cu alte cuvinte, locatarul a tradus că vor plăti preoții să „blesteme o persoană necunoscută“

„Noaptea minții!

Sunteți penibili! În loc să dați bani preoților să blesteme o persoană necunoscută, puteți investi într-o cameră de luat vederi (49,99 lei) sau, de ce nu?, într-o oglindă nouă.
PS: Din cauza oamenilor ca voi, nu ne mai vizitează extratereștrii”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini