Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul lui Alexandru Arșinel după moartea actriței Draga Olteanu Matei: „O mare pierdere”

Mesajul lui Alexandru Arșinel după moartea actriței Draga Olteanu Matei: „O mare pierdere”

 Alexandru Arșinel, s-a arătat devastat de moartea actriței Draga Olteanu Matei. Actorul a transmis și un mesaj după moartea actriței.

 

Mesajul lui Alexandru Arșinel

Într-o intervenție la Antena 3, Alexandru Arșinel a declarat că moartea actriței Draga Olteanu Matei este ,,o mare pierdere pe linia marilor pierderi”.

Actorul s-a arătat devastat de moartea îndrăgitei actrițe și fosta sa colegă de teatru și film, Draga Olteanu Matei.

O persoană deosebită, o înzestrare pentru meseria asta a noastră extraordinară. Era creatoare de scenarii, actriță de filme, îndrumătoare în domeniul teatrului. (…) O mare actriță. Am avut bucuria de a juca alături de dumneaei, o parteneră excepțională. N-am să uit că renunța la aplauze, ca să mă împingă pe mine pe scenă să acaparez succesul. De o generozitate extraordinară. Este o mare pierdere pe linia marilor pierderi”, a menționat Alexandru Arșinel.

Actorul a mărturisit, cu regret în glas, că tot mai mulți actori și colegi de breaslă, dispar. Alexandru Arșinel a vorbit și despre creațiile actriție și ce a adus regretata Draga Olteanu Matei teatrului românesc.

,,A jucat în multe creații. Chirița, scenariu realizat și jucat de ea. A realizat un succes deosebit și pe scenă și în film. Dar nu numai asta, o mare animatoare de teatru. Repet, la Piatra Neamț a creat o echipă de teatru cu care a câștigat mai multe concursuri în țară. Nu mai vorbesc de scenariile și acțiunile pe care le realiza în țară. O mare actriță. Un om deosebit! Te gândești, de fiecare dată, să spui ceva special ca să încurci pe toată lumea. N-ai ce să spui! Decât că a fost o foarte mare actriță. Ce să inventezi despre Draga Olteanu Matei? Ea era așa cum era, era imensă”, a mai spus Alexandru Arșinel, la Antena 3.

Regretata Draga Olteanu Matei a murit, noaptea trecută , la vârsta de 87 de ani. Actrița a fost internată timp de mai multe zile în spital, în urma unei hemoragii digestive superioare.

Aceasta fusese dusă de urgență la spital, vineri seara, de la Spitalul Județean Piatra Neamț la Spitalul ,,Sfântul Spiridon” din Iași. Medicii au fost mai rezervați la acea vreme cu privire la starea de sănătate a actriței, însă, nu îi dădeau multe șanse de supraviețuire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: