Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul lui Antonio și al Mariei de la Mireasa, după ce au câștigat sezonul 7. Câți bani au încasat

Mesajul lui Antonio și al Mariei de la Mireasa, după ce au câștigat sezonul 7. Câți bani au încasat

Mesajul lui Antonio și al Mariei de la Mireasa, după ce au câștigat sezonul 7. Câți bani au încasat

Iată mesajul lui Antonio și al Mariei de la Mireasa, după ce au câștigat sezonul 7! Vezi și câți bani au încasat!

Mesajul lui Antonio și al Mariei de la Mireasa, după ce au câștigat sezonul 7

După o lungă și emoționantă călătorie în cadrul competiției Mireasa, sezonul 7 a ajuns la final. Marele premiu în valoare de 40.000 de euro a fost câștigat de Antonio Anghel și Maria Ilie, un cuplu care a reușit să cucerească inimile publicului cu povestea lor de iubire. La scurt timp după ce au primit premiul și s-au căsătorit oficial, cei doi au transmis un mesaj special pentru fani, exprimându-și recunoștința și bucuria lor.

Antonio și Maria au fost protagoniștii unei povești de dragoste care a captivat atenția telespectatorilor. Deși relația lor a început într-un mod surprinzător, cei doi au demonstrat că iubirea adevărată poate învinge orice obstacol. Au existat momente tensionate în parcursul lor, mai ales după petrecerea burlacilor, însă Antonio și Maria au reușit să depășească aceste provocări și să își continue planurile de a deveni o familie.

La finalul sezonului 7, Antonio și Maria au fost desemnați câștigătorii competiției, obținând cel mai mare număr de voturi din partea telespectatorilor. Căsătoria lor a fost marcată de o ceremonie plină de emoție și de dansuri spectaculoase alături de ceilalți concurenți.

Fericirea și recunoștința lui Antonio și Maria pentru susținerea fanilor au fost transmise prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram. Antonio a dorit să împărtășească cu toată lumea momentul special, publicând chiar și o fotografie cu certificatul lor de căsătorie. În mesajul lor, cei doi câștigători și-au exprimat aprecierea față de public pentru numărul mare de voturi obținute și pentru faptul că au avut încredere în ei.

„Vrem să vă mulțumim pentru toată susținerea! Ați demonstrat că sunteți cei mai puternici, ați crezut în noi, ne-ați votat și ne-ați făcut câștigători!”, au scris Antonio și Maria Anghel în postarea lor emoționantă, relatează spynews.ro. 

Câți bani au încasat

În ceea ce privește premiul în valoare de 40.000 de euro, Antonio și Maria urmează să îl primească conform regulamentului competiției. După ce au obținut un impresionant procent de 28,38% din voturile telespectatorilor, cei doi vor intra în posesia banilor în decurs de 90 de zile de la oficializarea căsătoriei, care a avut loc cu doar o zi în urmă.

Există însă o condiție pe care Antonio și Maria trebuie să o respecte pentru a primi premiul. Aceștia trebuie să prezinte un act de căsătorie original, care să ateste că nu vor divorța în următoarele 90 de zile de la difuzarea finalei. Aceasta reprezintă o măsură luată pentru a se asigura că dragostea lor este autentică și că se va menține puternică și după încheierea emisiunii.

 

Sursa foto: spynews.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: