Redactia.ro
Home » TV » Mesajul lui Janni Alexandridis, după ce a câștigat „Chefi la cuțite”, sezonul 12

Mesajul lui Janni Alexandridis, după ce a câștigat „Chefi la cuțite”, sezonul 12

GALERIE FOTO (2) janni alexandridis

Miercuri seară, finala așteptată cu nerăbdare de către fanii emisiunii „Chefi la cuțite”, a adus o atmosferă plină de emoții pe platoul de la Antena 1, unde jurații au fost implicați în momente tensionate. După votul final, Janni Alexandridis a devenit câștigătorul sezonului 12 al acestei emisiuni culinare de la Antena 1, obținând prestigiosul premiu în valoare de 30.000 de euro. Pe pagina sa de Instagram, Janni Alexandridis a împărtășit cu fanii săi impresiile sale în urma acestei experiențe. Iată ce a declarat marele câștigător al concursului.

Ce a postat Janni după ce a câștigat cel mai recent sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”

După multe probe de foc și provocări care au pus la încercare talentele culinare, emisiunea de la Antena 1 a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorul, în persoana lui Janni Alexandridis, un tânăr de doar 23 de ani, dar care a gătit deja pentru nume importante. El a plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro. După ce învingătorul a fost anunțat în mod oficial, Janni a scris un mesaj pe contul său de Instagram, în care a vorbit despre experiența pe care a trăit-o odată cu participarea la celebra emisiune culinară.

„CHEFI LA CUȚITE SEZON 12 a fost cea mai frumoasă și în același timp cea mai grea experiență din viața mea. Sunt mereu recunoscător pentru asta, dar voi face 100% tot posibilul pentru a folosi cât mai bine această victorie pentru a ajunge în vârf. Aș dori să mulțumesc întregii mele echipe pentru tot, ne-am zguduit și sunt atât de mândru. Aș dori să le mulțumesc familiei și prietenilor mei pentru tot ce ați făcut pentru mine. Mulțumesc❤️. Voi face totul pentru a-i face și mai mândri”, a fost mesajul pe care Janni l-a scris pe contu personal de Instagram.

Janni a început să gătească de la o vârstă fragedă

Janni este jumătate român, jumătate grec, tatăl său fiind de origine greacă. El a cochetat încă de la o vârstă fragedă cu arta culinară, iar atunci când era doar un adolescent a avut ocazia de a găti timp de o lună pentru naționala de fotbal a Germaniei. În plus, Janni a pregătit feluri de mâncare gustoase pentru nume mari precum cântăreața Selena Gomez, sau pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton.

„La vârsta de 16 ani am făcut 3 ani de cursuri în gastronomie, iar înainte am mai lucrat în bucătărie. Am curățat ceapă, am făcut sosuri. (…) Am lucrat în Germania, în Elveția, Berlin. Am participat și la un show culinar. (…) Am gătit pentru 300 de persoane, am gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton. Încă nu pot să cred că am reușit asta în viață.”, a povestit Janni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: