Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul lui Robert Turcescu pentru Nadia Comăneci, la 9 ani de când a numit-o cerșetoare: „Mă deranja ideea”

Mesajul lui Robert Turcescu pentru Nadia Comăneci, la 9 ani de când a numit-o cerșetoare: „Mă deranja ideea”

La 9 ani de la episodul uluitor când a numit-o „cerșetoare” și „nemernică”, Robert Turcescu a vorbit despre Nadia Comăneci. Tot scandalul a început de la o reclama în care a apărut gimnasta de 10 a României.

Mai exact, o reclamă la margarină în care apărea ca protagonistă chiar Nadia Comăneci l-a revoltat pe Robert Turcescu. Jurnalistul a avut un mesaj extrem de dur la adresa celebrei românce.

De ce a numit-o Robert Turcescu pe Nadia Comăneci cerșetoare: „I-aş da numai zece… șuturi în fund”

Susținând că Nadia Comăneci promovează un produs nesănătos pentru copii, respectiv margarina, Robert Turcescu a postat pe Facebook, în 2013, un mesaj extrem de dur. Mai exact, Nadia Comăneci a acceptat să apară într-o reclamă la margarină ce a fost filmată într-o școală.

Și pentru că era de părere că un produs ca margarina nu ar trebui să se regăsească în dieta unui copil, Robert Turcescu a criticat-o dur la acel moment pe Nadia Comăneci, numind-o pe marea campionă „cerșetoare”

„Nadia Comăneci poate să-şi bage-n fund reclama ei la margarină. Vai mama ei de cerşetoare, ce-a ajuns… I-aş da numai zece… șuturi în fund! O nemernică, vinde otravă pe arginţi, a scris Robert Turcescu în 2013, pe Facebook.

Mesajul lui Robert Turcescu pentru Nadia Comăneci, la 9 ani de când a numit-o cerșetoare: „Mă deranja ideea”

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Robert Turcescu a recunoscut că nu a reacționat potrivit la acel moment. Totodată, susține că nici nu a apucat să-și ceară scuze în fața Nadiei Comăneci pentru ceea ce astăzi spune că a fost o “exagerare”.

„A fost o exagerare din partea mea, nu am apucat să îmi cer scuze față de Nadia Comăneci pentru că nu ne-am intersectat niciodată după acel moment. (….)

Nu am niciodată un sentiment că nu pot sau că nu vreau să îmi cer scuze. Când trebuie să îmi cer scuze, îmi cer scuze. A fost un moment în care am exagerat, dacă e nevoie pot îmi prezint scuzele public în emisiunea asta’, a declarat Robert Turcescu, la emisiunea de la Kanal D.

Însă Robert Turcescu a ținut să sublinieze și că, în urma reacției sale, respectiva reclamă nu a mai fost difuzată din acel moment.

„A fost un moment de revoltă. Revolta mea nu era…poate că am canalizat-o greșit la acel moment pe Nadia Comăneci. Mă deranja ideea de a face astfel de reclame în școală, filmarea a fost făcută într-o școală la un produs care este recomandat minorilor cu atenta supraveghere a părinților, ca să spunem așa.
E clar că nu e un aliment sănătos, sunt în continuare adeptul acestei idei. Mi s-a întâmplat și mie, așa cum li s-a întâmplat și altora, să exagerez. Aia a fost o exagerare, la acel moment’, a precizat Robert Turcescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: