Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul primit de un om care nu s-a uitat timp de un an la nimic pe Netflix, deși își plătise subscripția

Mesajul primit de un om care nu s-a uitat timp de un an la nimic pe Netflix, deși își plătise subscripția

Netflix a făcut o schimbare majoră în urmă cu mai mult timp, însă puțini o cunosc. Gigantul a făcut pasul radical de sensibil de a oferi anularea abonamentului dacă nu l-ați folosit timp de un an. Pratic, dacă timp de un an îţi plăteşti abonamentul la Netflix, dar nu te-ai uitat la nimic, platforma de streaming îţi va trimite un mesaj la care nu te aşteptai.

Mesajul primit de un om care nu s-a uitat timp de un an la nimic pe Netflix

Foarte multe persoane plătesc abonamente degeaba, fie că vorbim de conturi de Youtube, HBO sau Netflix.  De exemplu, încă există 1,5 de milioane de persoane care plătesc un abonament lunar la America Online Dial-up (AOL), pentru un serviciu de care nu mai au nevoie. Astfel, în conturile companiei intră anual 180 de milioane de dolari, potrivit radioimpuls.ro.

Surprinzător sau nu, există şi companii care se îngrijorează atunci când cineva nu foloseşte serviciul, dar plăteşte abonamentul. Un astfel de exemplu este Netflix.

Platforma a decis ca în cazul în care plăteşti subscripţia lunară, dar eşti inactiv pe platformă timp de un an, să primești un mail prin care vei fi întrebat dacă doreşti să opreşti plata abonamentului. În cazul în care nu vei răspunde la mesaj, vei fi în continuare taxat lunar. În schimb, dacă un abonat plăteşte subscripţia în continuare şi se adună doi ani de inactivitate, Netflix va trimite un alt mesaj, de acelaşi tip.

Dacă nu vei răspunde nici de această dată, platforma de streaming nu te va mai taxa lunar. Iar în cazul în care te răzgândeşti şi te loveşte pasiunea pentru filme şi pentru seriale, îţi poţi reactiva contul, având aceleaşi setări, exact cum l-ai lăsat.

Numărul abonaților Netflix scade pentru prima dată într-un deceniu

Acțiunile companiei au pierdut 23% din valoare. Gigantul global Netflix  a raportat în aprilie pierderea de abonați, pentru prima dată în mai bine de un deceniu și a prezis o contracție mai mare în al doilea trimestru, o pierdere rară pentru o companie de încredere care a fost un motor de creștere pentru investitori, scrie Reuters.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: