Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul românului care vrea să fie următorul iubit al Shakirei: ”Am văzut că te-ai despărțit de Pique”

Mesajul românului care vrea să fie următorul iubit al Shakirei: ”Am văzut că te-ai despărțit de Pique”

Shakira, celebra artistă columbiană, a fost recent destinatarul unui mesaj uluitor din partea unui român interesat de posibilitatea unei relații cu ea, în timp ce îl critica aspru pe fostul ei iubit, Pique, de la FC Barcelona, cu care s-a despărțit acum doi ani.

Chiar și la doi ani de la sfârșitul relației dintre Shakira și Pique, povestea lor tumultuoasă rămâne în centrul atenției publicului. Oamenii din întreaga lume au păreri împărțite, majoritatea susținându-l pe artistă, în timp ce fostul fotbalist al Barcelonei este adesea subiectul criticilor, mai ales în urma dezvăluirilor legate de Clara Chia Marti, femeia pentru care Pique a renunțat la relația cu Shakira și la propria familie.

Mesajul unui român pentru Shakira

În lumea virtuală, unde opinii și mesaje își găsesc adesea expresia, există și bărbați care își fac cunoscut punctul de vedere și își „prezintă” dorința de a fi alături de Shakira într-un mod amuzant. Un astfel de mesaj a devenit viral pe Facebook, fiind postat de un român curajos, identificat sub pseudonimul „Daniel”. Acesta a ales să își exprime deschis dorința de a fi iubitul focoasei blonde, iar mesajul său a generat reacții intense și zâmbete în rândul cititorilor.

„Am văzut ca te-ai despărțit de fraierul ăla de Pique. Nu plânge, nu merită. Eu sunt aici să te ajut, putem avea o relație frumoasă. Sunt băiat de casă, frumos, educat, beau rar. Am casă la țară, am o vacă (dar poți să vii și tu), doi porci, aproximativ 30 de găini, am scuter (mai am nevoie doar de permis), iar din ce mai strângi tu din cântări poate tencuim și casă și facem o sobă nouă.

Sunt băiat serios,  fără panaramă sau chestii de genul și fac rău numai la băutură adică rar. Aștept răspuns și te pup de aici din România ”, este mesajul primit de Shakira de la românul Daniel ”dornic” de a fi partenerul celebrei vedete a muzicii latino.

Shakira nu l-a uitat nici acum pe Pique

De cealaltă parte, Shakira pare să poarte încă sentimente profunde pentru Gerard Pique, bărbatul cu care a petrecut zece ani din viața sa. Într-o discuție sinceră cu jurnaliștii spanioli, artista a vorbit cu sinceritate despre durerea despărțirii de fostul fotbalist, ilustrând astfel complexitatea emoțională a relației lor.

”Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat, dar nu, este real. Cum am zis, este probabil cea mai neagră perioadă din viața mea.

Indiferent de felul în care au decurs lucrurile și de felul în care Gerard și cu mine ne simțim ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o datorie față de acești băieți minunați și am încredere că ne vom da seama ce este mai bine pentru viitorul lor”, a declarat Shakira în Mundo Deportivo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: