Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul sfâșietor al Reginei Elisabeta. Suverana, sfaturi pentru poporul britanic

Mesajul sfâșietor al Reginei Elisabeta. Suverana, sfaturi pentru poporul britanic

Mesajul sfâșietor al Reginei Elisabeta

Mesajul sfâșietor al Reginei Elisabeta. Suverana a fost afectată de moartea soțului său, Prințul Philip. Acesta a fost primul Crăciun sărbătorit fără partenerul său, iar acest lucru a afectat-o enorm. Regina Elisabeta a prezentat în ziua de Crăciun mesajul tradițional pentru poporul britanic.

Mesajul sfâșietor al Reginei Elisabeta. Suverana, sfaturi pentru poporul britanic

Mesajul sfâșietor al Reginei Elisabeta. Bunica prinților William și Harry a fost afectată și marcată de lipsa răposatului său soț, prințul Philip. Acesta a fost primul Crăciun fără soțul său, alături de care a trăit aproape 73 de ani. Regina Elisabeta a prezentat în ziua de Crăciun tradiționalul mesaj pentru poporul britanic.

Suverana a subliniat că bucuria Crăciunului nu trebuie știrbită de necazurile zilnice. În primul discurs, Regina Elisabeta a transmis un mesaj de încurajare, în care a vorbit și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în acest an. De când prințul Philip s-a stins din viață, în aprilie, britanicii s-au confruntat cu două valuri puternice de COVID-19, iar după restricții prelungite, Anglia s-a redeschis în această vară cu multă bucurie. Familia regală s-a confruntat și ea cu dificultăți. Regina a avut numeroase probleme de sănătate, anulându-și mai multe angajamente publice. În discursul difuzat sâmbătă, Regina s-a așezat la un birou din Salonul Alb al Castelului Windsor, iar alături de ea a fost așezată o fotografie cu ea și Philip făcută cu ocazia celei de-a 60-a aniversare a nunții lor.

Deși este o perioadă de mare fericire și voie bună pentru mulți, Crăciunul poate fi greu pentru cei care i-au pierdut pe cei dragi”, a spus regina. „În acest an, mai ales, înțeleg de ce.” Regina s-a referit la Philip, spunând că „a primit o mare mângâiere din căldura și afecțiunea numeroaselor omagii aduse vieții și operei sale – din întreaga țară, Commonwealth și din lume.Acea sclipire poznașă şi iscoditoare era la fel de strălucitoare la sfârşit, ca atunci când l-am văzut prima oară”, spune ea. Regina a spus că știe că Philip și-ar dori ca familia lui să se bucure de Crăciun și că va fi bucurie pentru ei, în ciuda absenței „râsetului său familiar”.

Mesajul tradițional transmis de Casa Regală de Crăciun

Mesajul de Crăciun oferit de suverană este o tradiție anuală britanică, începută în 1932 cu un discurs la radio susținut de regele George al V-lea, bunicul reginei. Discursurile au scopul de a reflecta starea de spirit a națiunii, fie în război, fie în pace sau în pandemie. „Deși Covid înseamnă din nou că nu putem sărbători așa cum ne-am fi dorit, încă ne putem bucura de numeroasele tradiții fericite”, a spus regina. „Fie că este vorba de colinde, atâta timp cât melodia este bine-cunoscută; decorarea bradului; oferirea și primirea de cadouri sau vizionarea unui film preferat al cărui final îl știm deja.”

Anglia se confruntă cu multe cazurie de coronavirus, iar săptămâna trecută, numărul acestora a crescut. Mesajul reginei a fost înregistrat săptămâna trecută și a venit la doar câteva zile după ce și-a anulat planurile obișnuite de a petrece vacanța la Sandringham Estate din Norfolk. Aceasta a ales să petreacă Crăciunul în afara Londrei, la Castelul Windsor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: