Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul special primit de Ștefan Bănică Jr. de la fiul lui, cu ocazia zilei de naștere. Radu Ștefan a impresionat pe mulți

Mesajul special primit de Ștefan Bănică Jr. de la fiul lui, cu ocazia zilei de naștere. Radu Ștefan a impresionat pe mulți

GALERIE FOTO (2)

Ștefan Bănică Jr. a împlinit recent 57 de ani, iar printre cei care i-au făcut urări s-a numărat și fiul său cel mare, Radu Ștefan. Tânărul a ținut să îi transmită un mesaj mai aparte, dar plin de iubire și afecțiune. 

Ștefan Bănică Jr. a împlinit 57 de ani

Ștefan Bănică Jr., unul dintre cei mai populari și apreciați artiști români, a împlinit recent 57 de ani. Născut pe 18 octombrie 1967, el este cunoscut pentru cariera sa impresionantă, fiind atât cântăreț, cât și actor. De-a lungul carierei sale, Bănică Jr. a avut un impact semnificativ asupra muzicii pop-rock din România și a jucat în numeroase producții de teatru și film, continuând moștenirea tatălui său, marele actor Ștefan Bănică Sr.

Celebrul solist a primit numeroase felicitări din partea celor dragi. Printre cei care i-au urat de bine interpretului, se numără și fiul său cel mare, Radu Ștefan.

foto: instagram

Acesta a dorit să îi ureze tatălui său un ”La mulți ani!” mai aparte. Așadar, Radu Ștefan a postat la InstaStory o imagine cu el și Ștefan Bănică Jr, alături de un mesaj senzațional: ”Cum nu prea îmbătrânești, pot să postez poze din ce an vreau și nu își dă lumea seama…”. 

Lavinia Pîrva, mesaj de iubire

Și actuala lui soție, Lavinia Pîrva, i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Cu ocazia împlinirii celor 57 de ani, Lavinia Pîrva a ținut să îi reamintească lui Ștefan Bănică Jr. cât de mult îl iubește.

”La mulți ani, dragul meu! Astăzi este ziua ta și vreau să îți spun cât de mult însemni pentru mine. Îți doresc o zi plină de zâmbete, momente frumoase și multă iubire. Fie ca toate visele tale să devină realitate și să ai parte de un an extraordinar. Te iubesc!”, i-a transmis bruneta celebrului artist, pe Instagram.

Cariera fulminantă

Ștefan Bănică Jr. este un cunoscut actor, cântăreț și prezentator de televiziune din România, apreciat pentru carisma sa și pentru contribuția adusă industriei de divertisment românești. S-a născut pe 18 octombrie 1967, la București, și provine dintr-o familie cu tradiție artistică, fiind fiul celebrului actor Ștefan Bănică Sr.

A devenit celebru și ca muzician, fiind unul dintre cei mai de succes interpreți de rock ‘n’ roll și pop din România. El a lansat numeroase albume, multe dintre ele obținând succes comercial. Unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite evenimente organizate de el este concertul său tradițional de Crăciun de la Sala Palatului, care a devenit un simbol al sărbătorilor de iarnă pentru publicul românesc.

Ca actor, Ștefan Bănică Jr. a avut un mare succes în anii ’80, mai ales datorită rolului său din filmul „Liceenii” (1986), un film care a devenit un clasic al cinematografiei românești. De-a lungul carierei sale, a jucat și în alte filme și producții teatrale, inclusiv în piese de teatru montate la Teatrul de Comedie din București.

Ștefan Bănică Jr. a fost și o figură emblematică a televiziunii din România, fiind gazda emisiunii „Dansez pentru tine”, un format de succes care a fost difuzat pe Pro TV. În acest show, Bănică a avut un rol semnificativ în promovarea dansului și a talentelor tinere.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: