Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul surprinzător transmis de un călător! Ce a observat tănărul în timp ce mergea cu trenul: ”Trebuie să-l promovăm”

Mesajul surprinzător transmis de un călător! Ce a observat tănărul în timp ce mergea cu trenul: ”Trebuie să-l promovăm”

Mesajul surprinzător transmis de un călător! Ce a observat tănărul în timp ce mergea cu trenul: ”Trebuie să-l promovăm”

Un tânăr a avut parte de o experiență specială atunci când a călătorit cu trenul. Marius din Iași a sesizat că domnul controlor este extrem de atent cu călătorii și a făcut publică povestea lui. 

Mesajul surprinzător transmis de un călător

Mariu din Iași a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare după ce a avut parte de o experiență mai diferită în timpul unei călătorii cu trenul. Tânărul a sesizat că domnul controlor este extrem de atent cu călătorii, lucru pe care nu-l prea vezi prin România, după cum spune toată lumea.

Plăcut surprins de modul în care controlorul s-a comportat cu pasagerii, acesta a vrut să împărtășească experința cu ceilalți și să-i facă o reclamă bună angajatului de la CFR.

Marius a postat un mesaj pe grupul „Ești din Iași dacă…”, lăudându-l pe bărbatul care s-a îngrijit în fiecare clipă de călătoria tuturor celor aflați în vagoane. Călătorul a povestit cu lux de amănunte cum conductorul Dan Tat a venit în fiecare compartiment, întrebând călătorii dacă este totul ok, dacă este cald, frig, sau dacă au nevoie de ceva.

Povestea emoționantă din tren

”Haideți să îl facem cunoscut pe acest CFRist deosebit! Prieteni, faceți cunoștință cu dl. Dan Tat. Este singurul conductor care m-a întrebat vreodată dacă totul este în regulă în timpul călătoriei cu trenul. Nu doar o dată, ci din timp în timp intra în compartiment și ne întreba dacă sunt probleme, daca este cald sau frig (probabil să modifice temperatura aerului condiționat). Primul gând a fost că sunt probleme în compartimentul în care stăteam, dar când am ieșit pe culoar am observat că facea același lucru cu toți călătorii. 

Când s-a întors, l-am oprit pentru o clipă și nu am putut să nu-i spun faptul că este singurul conductor care m-a întreabat de sănătate în timpul călătoriei. Răspunsul lui a fost fabulos: „Mulțumesc, dar este ceva normal! Cum să nu am eu grijă de călătorii mei?!” Acest om cu atât de mult bun simț, modestie și grijă față de călătorii săi merită toată aprecierea noastră!”Trebuie să ne mobilizăm ca să îl promovăm pe acest om, pentru că prea mult timp a fost promovată doar non-valoarea în România” a fost mesajul postat de Marius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: